Celebrity News

Ivan Bosiljčić i Jelena Tomašević napokon će ispuniti neostvarenu želju (FOTO)

Ljubav Jelene Tomašević i Ivana Bosiljčića može i stene pomeriti

Ivan Bosiljčić i Jelena Tomašević napokon će ispuniti neostvarenu želju (FOTO)

instagram/Mateja Stanisavljevic

Ljubav Jelene Tomašević i Ivana Bosiljčića toliko je snažna da se može boriti i protiv najgorih oluja i vetrova, stene pomerati i od nemogućeg moguće stvarati.

Ovako bi verovatno pesnik opisao odnos pevačice i glumca koji je iz godine u godinu sve složeniji, stameniji i svakako jači.

Pročitajte: Ćerka Bosiljčića i Jelene Tomašević popustila u školi! Reakcija glumca tradicionaliste izazvala šok javnosti

Nikakvi izazovi, život na dve različite adrese zbog poslovnih zaduženja, ni novinski naslovi nisu mogli poljuljati emocije popularnih supružnika, koji su se zavoleli u svojim dvadesetim godinama, a ubrzo posle zabavljanja priredili  su intimno i od medija skriveno venčanje.

Miloš Nadaždin

 

Ćerka Nina možda najbolje definiše ljubav Jelene Tomašević i Ivana Bosiljčića, njenu jačinu i stabilnost, te par ne krije da sve čini kako bi svoju mezimicu izveo na pravi put.

Dosta u nju ulažu, i novca, i energije, i vremena. Ipak nije tajna da vole da ono malo vremena što ostane u pauzama između poslovnih i roditeljskih zaduženja sačuvaju za sebe. 

Tada jedno drugome šapuću najdivnije zajedničke snove i planove, a baš jedan od njih uskoro će se ostvariti.

Naime, poznato je da glumac već nekoliko godina publiku, osim glumačkim, zabavlja i pevačkim sposobnostima.

Miloš Nadaždin

 

Uz muzičku pratnju on malo kroz poeziju i izgovaranje stihova, malo kroz pevanje izražava najdivnije emocije a sada je suprugu preko Instagrama pozvao da mu se pridruži na sceni i upotpuni koncert pod nazivom "Naše veče".

Kaže da to do sada nijednom nisu učinili i da bi im to bilo ispunjenje neostvarene želje.

Pročitajte: Bosiljčić se rastao od Jelene, pa uplovio u tajnu romansu - Lidija je dobro poznata javnosti

- Mnogo toga smo prošli zajedno. Samo oni koji vole znaju šta se sve može naći na putu ljubavi. Ali postoji jedna stvar koju moja Jelena i ja mnogo želimo, a nismo je do sada iskusili. Nikada nismo pevali zajedno pred publikom.

 

 

- Jelena , da li bi htela da sebi ispunimo tu želju? 13. APRILA na sceni MTS dvorane je NAŠE VEČE. Da li bi pevala sa mnom onu našu omiljenu? Reci da...- zamolio je Bosiljčić suprugu koja je u produžetku prvo napisala: "Da, da, da", a potom u svom humorističkom maniru i "To ti je završeno".

Komentari (0)

Loading