Celebrity News

Neću da sipam so na ranu: Nakon što je Toni ostavio Draganu zbog 15 godina mlađe, oglasila se Lepa Brena

Razvod Dragane i Tonija prokomentarisala Lepa Brena

Neću da sipam so na ranu: Nakon što je Toni ostavio Draganu zbog 15 godina mlađe, oglasila se Lepa Brena

Antonio Anhel / Ata images

Razvod Dragane i Tonija prokomentarisala je i Lepa Brena, koja je sa pevačicom i njenim suprugom godinama održavala prijateljske odnose, te su neretko zajedno i putovali.

Brena je, kao i svaka žena, puna razumevanja u ovoj situaciji stala na stranu koleginice i dugogodišnje prijateljice:

Pročitajte: Nova saznanja o razvodu Dragane i Tonija - Da li je ovo pravi razlog kraja braka?

- Zaista ne bih volela da komentarišem tu priču. To je bio šok za sve nas. Dragana Mirković je moja prijateljica. Nas dve smo počele da radimo sa istim čovekom koji je pravio velike zvezde i pravio jedan ozbiljan pevački tim.

Hoću da kažem da je to jedan bolan trenutak za sve nas, za mene potovo. Mogu da zamislim kako se ona oseća - razvod Dragane i Tonija prokomentarisala je Lepa Brena u emisiji „Prvi red”, te dodala:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

 

-  Volela bih da kažem jednu stvar, da kao njena prijateljica, žena, majka i supruga potpuno razumem u kakvoj se ona emotivnoj situaciji nalazi. Samo želim da je ispoštuju i da joj ne stavljaju so na ranu, jer je ona jedna od dobrih ljudi, jedna veoma časna osoba, neko ko je svoju karijeru gradio veoma ozbiljno i profesionalno.

Volela bih da joj kao čovek i žena pružim apsolutnu podršku i da zna da sam uz nju svugde i da sam u svakom trenu na njenoj strani - kratko i jasno poručila je Brena nakon što su se u medijima pojavila nagađanja da je Draganu Mirković suprug ostavio zbog 15 godina mlađe ljubavnice.

 

Komentari (0)

Loading