Čokoladni kolač Milice Milše ćete obožavati: Ne peče se i gotov je za manje od 15 minuta (FOTO)
Kulinarski specijaliteti Milice Milše brzo se i lako spremaju
Često su kulinarski specijaliteti Milice Milše tema javnosti, a razlog je vrlo jednostavan - lako se spremaju. Dramska umetnica gostovanjem u emisiji Nataše Pavlović "Praktična žena" i podelivši još jednu tajnu svoje kuhinje iznova je privukla pažnju TV publike.
Pročitajte:BOLEST Milice Milše postala vidljiva na fotografijama! Lekari su mi rekli da ne znaju HOĆU LI PONOVO HODATI
Otkrila je tom prilikom Milica da je zapravo njen suprug Žarko Jokanović bolji kuvar, da ju je čak davnih dana svojim veštinama u kuhinji i osvojio, ipak dodala je da je ona lično neprikosnovena kada je reč o kolačima za koje nije potrebno izdvojiti puno vremena. Stoga kada se kaže kulinarski specijaliteti Milice Milše uglavnom se misli na slatke poslastice, a među njima je i čokoladni kolač sa pomorandžom bez pečenja. U produžetku je recept.
Pročitajte: Ada Kanački je mrtva, upoznajte Lalu Doder: Pogledajte kako izgleda raskošna vila u kojoj Milica Milša snima novu seriju FOTO
Sastojci:
- Keks neutralni 350 g
- Otopljeni puter 350 g
- Med 250 g
- Suvo grožđe 100g
- Rastopljena mlečna čokolada 150g
- Kako prah 200g
- Mleven keks 100
- Kora od jedne pomorandže
Preliv:
- Dve vrste čokolade, crna i bela mlečna 200g
Priprema:
Izmrviti keks rukama, dodati mu otopljeni puter.
Uliti u istu činiju prvo med, zatim suvo grožđe i prethodno rastopljenu čokoladu. Na samom kraju dodati kakao prah, mleveni keks i koru od pomorandže.
Sve što bolje sjediniti, presuti u kalup. Utapkati i smestiti u frižider na sat, dva.
Kada se kolač stegne preko njega ide preliv ravnomerno.
Prijatno!
Poklon fotografije novog doma Milice Milše
Komentari (0)