Celebrity News

BOLEST Milice Milše postala vidljiva na fotografijama! Lekari su mi rekli da ne znaju HOĆU LI PONOVO HODATI

Milica Milša godinama ima zdravstvenih problema o kojima ne govori u javnosti

BOLEST Milice Milše postala vidljiva na fotografijama! Lekari su mi rekli da ne znaju HOĆU LI PONOVO HODATI

Glumica Milica Milša (54) osvojila je TV publiku iskrenim osmehom i pre serije "Igra sudbine", u kojoj više ne glumi. Beograđanka vedre naravi i nežnog srca zadržala je osmah i kada se pre deset godina na javnim događajima pojavljivala hodajući pomoću štaka, iako su je tada mučili nesnosni bolovi u kolenima. Dugo je glumicu iscrpljivala bol koja se tokom godina često javljala u oba njena kolena, što je ona, s vremena na vreme i s manje ili više sreće, tretirala terapijama koje, na duže staze, nisu davale rezultate. Onda je došlo do sudbinskog susreta. S poznatim beogradskim stručnjakom, specijalistom fizikalne medicine i rehabilitacije, doktorom Milanom Mileusnićem, upoznala se preko kolege Andrije Miloševića, a doktor je, za samo nekoliko meseci, uspeo da Milši obezbedi svakodnevicu bez bolova. Njen život je tada obogaćen novim prijateljstvom koje je ubrzo preraslo u porodično zbližavanje i kumstvo. To je naglo prekinuto u
julu 2020, kada je Mileusnić izgubio bitku s koronom. S Milicom, koja čeka emitovanje nove serije koju radi sa suprugom Žarkom Jokanovićem, nismo ovog puta razgovarali o poslu, već o zdravstvenim problemima koji su joj život obogatili nezaboravnim prijateljstvom.

Pročitajte: Svaka domaćica ovo sanja: Zavirite u kuhinju Milice Milše i Žarka Jokanovića, jedan detalj će vas baš iznenaditi (FOTO)

Petar Đorđević

 

STORY : Kada su počeli vaši problemi s kolenima?
MILICA MILŠA : Moji problemi su vrlo rano počeli, s 25 godina. Tada sam osetila prve tegobe i išla sam na razne terapije, što mi je tada pomoglo i saniralo problem. Onda su se bolovi javili s mojih trideset godina, pa sam ponovo sredila terapijama kolena. Potom, u 42. godini, bilo mi je baš loše, zbog čega sam išla na lečenje, koje je bilo bezuspešno, iako sam na terapije išla četiri meseca. Posle toga sam upoznala doktora Milana Mileusnića i sve se promenilo.
STORY : Kako ste odabrali baš PRP tretman koji vam je pomogao?
M. M. : Sasvim slučajno i imala sam sreće. Andrija Milošević me je upoznao s Milanom Mileusnićem. Rekao mi je da je to najbolji doktor za kolena u Srbiji koji je spasao njegovog oca. Doktoru sam objasnila moj problem i rekao mi je da odmah sutra dođem u njegovu kliniku. Počela sam lečenjem raznim aparatima, a onda, posle nekoliko meseci, doktor mi je uradio tretman krvnom plazmom. Mesec dana posle toga trčala sam na Keju. Deset godina nisam imala problema.

Pročitajte: Kao grom iz vedra neba! Tuga Milice Milše rasplakala sve: Više ne mogu da te zagrlim, zauvek ćeš biti u mom srcu (FOTO)

Instagram

 

 


STORY : Da li vam se sada opet javljaju problemi s bolovima? 
M. M. :
Slučajno sam tokom predstave slomila kalcifikate u kolenu tako što sam udarila u pozorišni teg iza scene – iskrenula sam nogu i tako su mi pukli kalcifikati. U Milanovoj klinici sam opet to dovodila u red pomoću jedne mašine, ali moja kolena su, nažalost, starija od mene i to barem 30 godina. Tada su krenuli još neki procesi u kolenima. Prošle godine sam na snimanju slomila meniskus a nisam ni znala za to. "Vukla" sam oko mesec dana te bolove, dok me Žarko nije odveo u Milanovu kliniku da mi to pogleda doktorka Bojana, pošto Mileusnić, nažalost, nije više s nama. Uradila sam magnetnu rezonancu i bilo je jasno da sam dislocirala meniskus, ali su uspeli s dva PRP tretmana da mi ga "zakrpe". Da nije bilo pokojnog doktora Milana i njegove metode, ja ne bih sigurno danas hodala. On me je "dizao iz mrtvih". Stalno se usavršavao i neprestano je nabavljao originalne mašine koje su mu pomagale u inovativnim metodama lečenja. Bio je najbolji doktor i najbolji čovek.

Pročitajte: Napustio seriju Igra sudbine, Žarko Jokanović besan kao nikad: Diletantni, ljudi sa dva grama mozga! (foto)

Aleksandar Krstović

 

 


STORY : Kako ste podneli gubitak doktora Milana Mileusnića?
M. M. :
Bio mi je kao stariji brat, iako je bio dve godine mlađi od mene. Osećala sam se kao da
imam starijeg brata koji me štiti – uvek tu za mene. Bez njega je težak život, kad pomislim da
više nema takve ljudine, odmah počnem da plačem. 

Ostatak intervjua sa Milicom Milošom pročitajte u aktuelnom broju magazina Story.
 

Komentari (0)

Loading