Celebrity News

Sed i PREZGODAN: Milica Milša predstavila novog FRAJERA, Žarko Jokanović mu nije ni do kolena (FOTO)

Brak Milice Milše i Žarka Jokanovića na udaru je medija

Sed i PREZGODAN: Milica Milša predstavila novog FRAJERA, Žarko Jokanović mu nije ni do kolena (FOTO)

Nakon što se doznalo da su Milica Milša i Žarko Jokanović napustili Prva TV, tačnije projekat "Igra sudbine", na kojem je Žarko radio kao scenarista, a Milica igrala glavnu ulogu, čitava javnost imala je samo jedno pitanje za supružnike i to šta je uticalo na iznenadnu odluku i to usred snimanja nove sezone. Dramska umetnica i dramaturg dugo su skrivali od svojih fanova razloge napuštanja jednog od najgledanijih domaćih telenovela, što je u neko doba podgrejalo i nagađanja da sa njihovim odnosom nešto nije u redu. Brak Milice Milše i Žarka Jokanovića dospeo je u žižu medijskog interesovanja, kasnije se doznalo bezrazložno.

Pročitajte: OSUŠILA SE Milica Milša: Za mesec dana skinula 10 kilograma, pogledajte kako sada izgleda (FOTO)

Promo

 

 

 

 

 

 

 

Ljubav dramske umetnice i njenog supruga čvršća je nego ikada pre, a to što su na Pink televiziji otpočeli zajedno saradnju na novom projektu opravdao je sve pređašnje njihove postupke i ućutkao zlonamernike koji su odmah pomislili da je brak Milice Milše i Žarka Jokanovića pred krahom.

Pročitajte: Dve decenije su zajedno, svi su mislili da će biti zauvek... Milica Milša i Žarko Jokanović šokirali naciju ovom vešću (FOTO)

Promo

 

Promo

 

Naime, poznati supružnici krenuli su sa radom na novoj seriji "Zakopane tajne" čiji scenario naravno potpisuje Žarko, a Milica tumači jedan od vodećih likova, gde joj muža igra Danila Čelebića. Tvrde da su nestrpljivi što će prvom duplom epizodom predstaviti ono na čemu uveliko rade i nadaju se da će publika uživati.

- Već u prvoj epizodi, koja će biti dupla, gledaoci će imati prilike da saznaju neke tajne porodice Lale Doder, misteriozne dizjanerke parfema i njenog muža Balše. Oni žive u raskošnoj kući, , tu je jedna mnogočlana porodica, njih 11 je u toj kući i odatle počinje priča koja se širi na sve strane - pojasnio je Žarko, a Milica dodala:
- Mi smo svi uzbuđeni i radosni, puni sreće i neke pozitivne treme da budemo dorasli jednom ovakvom projektu. Mislim da će ovo biti nešto zaista novo, veoma uzbudljivo. Serija „Zakopane tajne“ imaće mnogo tajni, smeha, pa i plača, što da ne, plač je nekad lekovit. Biće tu mnogo melodrame, ljubavi, ali i zavisti, prepreka da se neki ciljevi ostvare, da se dođe do pravde, istine. Sve što nosi život, nosi i serija „Zakopane tajne“ 

Pročitajte: Odlučili da stave tačku na nagađanja: Milica Milša i Žarko Jokanović progovorili, ovo je razlog zbog koga su napustili Igru sudbine

Promo

 

Pored Milice u seriji „Zakopane tajne“ javnost će imati priliku da prati i Miru Banjac, Danicu Ristovksi, Miljana Prljetu, Mimu Karadžića, Marinu Ćosić, Stefana Radonjića, Srnu Lango, Galu Videnović, Baneta Tomaševića, Nadu Macanković, Biljanu Maletić Zaverlu, Stojana Đorđevića, Teodoru Tomašev, i mnogo drugih glumaca koji će sasvim sigurno osvojiti srca publike u regionu.

Poklon fotografije doma Milice Milše

 

Komentari (0)

Loading