Celebrity News

Kao sav normalan svet Aleksandra Prijović: Učim na svojim greškama

Život Aleksandre Prijović u potpunosti je ispunjen, pored muzike koja je deo njenog bića, uživa u ljubavi sa mužem Filipu i sinom Aleksandrom koja raste iz dana u dan.

Kao sav normalan svet Aleksandra Prijović: Učim na svojim greškama

Iako nam spolja izgleda da lepa brineta Aleksandra Prijović živi savršen život u kome je ona majka, supruga i žena od karijere koja sve postiže, i briljira na svim poljima, ona iskreno kaže da nije sve uvek onako kako izgleda.

Ljubav je ključan faktor koji je motiviše i podstiče da bude bolja, za sebe i ljude koje voli.

Aleksandra je priznala da je ponekad teško sve postići, pa se zbog toga trudi da prema sebi ima razumevanja i da što manje preispituje svoju ulogu majke i supruge.

Pročitajte: Nećete verovati na koga je ljubomorna Aleksandra Prijović

 

 - Ne preispitujem se mnogo jer se trudim da u svakom trenutku budem najbolja majka. Greške su normalna stvar i na njima učimo za dalje poteze u životu. Ono što je sigurno, jeste da ću ceo život težiti tome da budem najbolja, a i bolja za svoje dete.

Na pitanje o savetima koje dobija od Lepe Brene Aleksandra je istakla da od nje uvek rado prima savete.

- Od Brene svako može da nauči nešto i svaki njen savet je dragocen. Od nekog ko je toliko uspešan i ima iskustva u životu i poslu, prosto ne može da se čuje nešto što nije korisno i pametno.

Pametno: Aleksandra Prijović sa sinom uživa na Zlatiboru, a jedan prizor je sve raznežio

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

Prija se dotakla i odnosa sa suprugom Filipom i istakla da je za srećan brak važan kompromis.

- Mi smo se zavoleli baš takvi kakvi jesmo, i neke karakterne osobine se ne menjaju, a mislim i da ne treba. Naravno da je u braku važan kompromis i da se trudim da neke stvari promenim kada vidim da nisu dobre, ali moram priznati da ih je malo.

Na pitanje da li i muškarci u ženama traže ono što je danas možda teško naći – i dobru domaćicu, i majku, i ljubavnicu, pevačica je imala jasan stav.

Pročitajte: Aleksandra Prijović - Brena je obična žena, baš kao i moja majka

 

- Ne slažem se s tim. Svaki muškarac je priča za sebe, a onaj pravi će svoju ženu da podrži u svemu što ona želi. Bilo da je domaćica ili poslovna žena, a dobra majka će biti svakako - rekla je Prijovića za 24 sedam.

 

Komentari (0)

Loading