Celebrity News

Žena koja je ukrala šou: Bijonse apsolutna pobednica „Gremi” nagrada

Dodela „Gremi” nagrada održana je po 63. put u Kongresnom centru u Los Anđelesu, ovog puta bez publike.

Žena koja je ukrala šou: Bijonse apsolutna pobednica „Gremi” nagrada

Dodela „Gremi” nagrada protekla je u znaku jedne jedine i neprikosnovene Bijonse. Osvojivši 28. „Gremi”, ona je postala umetnica sa najviše ovih nagrada.

Kao i kod ostalih ceremonija održanih tokom pandemije, ni ove godine nije bilo publike uživo.

Među izvođačima su se našli Bed Bani, Tejlor Svift, Dua Lipa, Kardi Bi i Megan d StalionBijonse je vodila sa devet nominacija, a sa osvojenim 28. Gremijem u karijeri, Bijonse je postala umetnica sa najviše osvojenih priznanja Američke muzičke akademije svih vremena. Prilikom dodele priznanja Bijonse se obratila publici.

Pročitajte: Bijonse raspametila haljinom, ali je figurom podgrejala priče da očekuje četvrto dete (foto)

– Kao umetnica, verujem da je moj posao da odražavam vreme, a bilo je to tako teško vreme. Želela sam da osnažim, ohrabrim i proslavim sve prelepe crne kraljice i kraljeve koji inspirišu i mene i ceo svet –  – rekla je Bijonse dok je preuzimala nagradu.

Tejlor Svift odnela je kući možda najznačajniju nagradu: za album godine, “Folklore”. Bili Ajliš i njena numera “Everything I Wanted” dobile su nagradu za pesmu godine.

Pročitajte: Srušila sopstveni rekord: Tejlor Svift zaradila 202 miliona dolara nakon 29 koncerata

 

Među ostalim značajnijim dobitnicima našli su se Hari Stajls, čija je pesma "Watermelon Sugar" proglašena najboljom pop numerom.

Najbolji novi izvođač je Megan d Stalion, najboljim duetom proglašena je pesma "Rain On Me" koju izvode Ledi Gaga i Arijana Grande, dok je Dua Lipa odnela nagradu za pop album godine.

Modne katastrofe Gremija

Pored informacija ko je osvojio nagrade, postalo je od presudne važnosti i to kako su se obukle muzičke zvezde.

U želji da neke zvezde budu što kreativnije desilo se upravo suprotno – modna katastrofa. Izgleda da je pandemija uticala i na stilski odabir jer je ovogodišnji bio jedan od najgorih, kažu modni kritičari. Prosudite i sami.

 

 

Komentari (0)

Loading