Celebrity News

Neobično rođenje kraljevske bebe zasenilo skandal

Praunuče kraljice Elizabete stiglo je na svet i to je preko potrebna lepa vest za kraljevsku porodicu.

Neobično rođenje kraljevske bebe zasenilo skandal

Kraljica Elizabeta dobila je još jedno praunuče, i to od unuke Zare Tindal koja se porodila u nedelju uveče u neobičnim uslovima.

Nakon skandaloznog intervjua koji su Hari i Megan dali Opri Vinfri znatno je narušen ugled kraljevske porodice. 

Nakon teškog perioda, stižu prelepe vesti. Svi članovi porodice su oduševljeni, ali niko nije očekivao ovakav čudan porođaj.

Ponosni otac i bivši igrač ragbija Majk Tindal je ispričao u svom podkastu kako je veoma ponosan na svoju „ženu ratnicu” koja je na svet donela bebu i podelio detalje događaja.

Pročitajte: Stigla beba - Kraljica Elizabeta postala prabaka po deveti put!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zara Tindall (@zara_tindall)

 

Pošto par ima još dvoje dece, šestogodišnju ćerku Miju i dvogodišnju Lenu, kada su njihovoj mami krenuli trudovi, morali su da organizuju čuvanje dece. Oni su očekivali da će se poroditi u bolnici, kao i prethodna dva puta.

Naime, Zara je dobijala sve češće kontrakcije, ali nisu uspeli ni da krenu do bolnice, jer je porođaj već počeo. Srećom, Zarina prijateljica Doli je shvatila šta će se dogoditi, pa je na pod kupatila stavila prostirku za vežbanje i peškire na koje je legla Zara. I tako se unuka kraljice Elizabete porodila na podu kupatila i na svet donela zdravog dečaka.

Pročitajte: Izgovaramo je svakodnevno - Kraljica Elizabeta ovu reč smatra vulgarnom

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zara Tindall (@zara_tindall)

– Nedelja je postala još bolja jer je moj sin rođen u našoj kući. Zara se porodila na podu našeg kupatila. Bebu sam odmah odveo u dnevnu sobu da zajedno gledamo sport na televiziji i uživao sam dok je ležao na mojim golim grudima – rekao je ponosni otac Majk.

On je dodao da još uvek nisu smislili ime za bebu.

Pročitajte: Povratak vladarke nakon četiri meseca - Kraljica izgubila 10 kilograma, bolest je upropastila? 

Instagram screenshot

 

– Još nemamo ime, ali radimo na tome. Uvek se borimo s tim, nikad nismo odabrali ime pre rođenja nego uvek posle – kazao je Majk.

Komentari (0)

Loading