Celebrity News

Sada je stvarno kraj: Igor zvanično napustio Severinin stan

Autor: | 01/04/2021

Severina i Igor Kojić – njihov problematičan odnos već duže vreme fascinira javnost jer je očigledno da se nešto „kuva”, a nijedna strana ne želi ni da demantuje niti da potvrdi navode.

Sada je stvarno kraj: Igor zvanično napustio Severinin stan

Bračni par Severina i Igor Kojić, kako domaći mediji prenose, ne žive zajedno nakon što je ona demonstrativno napustila Beograd još pre godinu dana.

Iako je činjenica da pevačica sve više vremena provodi u Hrvatskoj dok Igor na svom „Instagram” profilu objavljuje fotografije na kojima se vidi da posećuje manastire, još niko nije potvrdio da je ljubavi došao kraj.

U medijima se čak pojavila i informacija da je ona nastavila dalje i da ima novu ljubav, dok se Igor nalazi u emotivnom rastrojstvu zbog ove situacije.

Svi njihovi problemi u braku počeli su u aprilu prošle godine za vreme policijskog časa kada je ona uhvaćena da se kreće po Bežanijskoj kosi.

Pročitajte: Vrati se, sve ti je oprošteno - Igor moli Seve da spasu brak?

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

– Sredinom aprila prošle godine odmah je odjeknula vest da se Severina posvađala sa suprugom i da ju je policija zbog toga uhvatila kako se kreće bez dozvole u vreme policijskog časa, koji je tada bio na snazi. Čim je odvedena kod sudije za prekršaje i platila novčanu kaznu, spakovala se i napustila i Kojićev porodični dom i Beograd i njega. Nekoliko meseci njih dvoje se nisu sreli jer se Splićanka više nije vraćala za Srbiju, pa čak ni kada je sredinom septembra Igor posetio Hrvatsku, navodno, pevačica se s njim ni tada nije videla, iako su mu kod nje ostale lične stvari, koje je tek sada pokupio i definitivno se iselio iz njenog stana – kaže dobro obavešten izvor „Srpskog telegrafa”.

O njihovom odnosu i dalje ništa zvanično nije rečeno, jer svi mudro ćute.

– Pričalo se da je u to vreme bila u vezi s vinarom Tomislavom Voštinićem, pa je logično što tada nije nimalo marila da se raskusurava s malim Kebom. Oboje su pred medijima mudro ćutali o statusu braka, te se ni jedno ni drugo nisu oglašavali povodom kraha ljubavi. U prvi mah su se bili otpratili na „Instagramu”, ali su se ubrzo ponovo zapratili, verovatno da bi u javnosti zadržali sliku da su i nakon svega ostali prijatelji. Kojić je jedino imao nekoliko čudnih statusa na društvenoj mreži koji su ukazivali na raskid i koje su mnogi tumačili kao neke insinuacije upućene upravo supruzi, za koju do dana današnjeg nije potvrdio da je bivša. Posebnu pažnju skrenulo je to što se Igor posle Severine povukao i posvetio veri, te počeo da posećuje manastire, dok je ona na „Instagramu” uglavnom delila objave kako uživa.

Pročitajte: O novom dečku Severine Kojić bruji region, a šta on kaže na to

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Povodom selidbe Igora iz njihovog stana, Severinin PR je rekao: 

– Proteklog vikenda iz Severininog stana su iznošene isključivo stvari za potrebe snimanja nekoliko kampanja, kao i one Severinine nećake, koja se sa suprugom (pre)selila u neposredno Severinino susedstvo. 

 

 

 

Komentari (0)

Loading