Celebrity News

Osoblje kraljevske palate više neće da ćuti: Megan Markl laže!

Autor: | 12/03/2021

Osoblje kraljevske palate Velike Britanije pomno je pratilo skandalozni intervju Megan Markl i princa Harija, a kako kažu izvori, oni su najviše šokirani tvrdnjama kako Megan nije imala nikakvu podršku.

Osoblje kraljevske palate više neće da ćuti: Megan Markl laže!

Osoblje kraljevske palate nije moglo da veruje kakve klevete je iznela Megan Markl jer nije tačno da joj niko nije izašao u susret kako bi se uklopila u nov način života.

Intervju koji je Opra vodila sa vojvodom i vojvotkinjom od Saseksa iznedrio je šokantno priznanje da je Megan bila na ivici suicida, dok niko od kraljevske porodice nije pružio ruku podrške.

- Jednostavno nisam više htela da živim. Te su misli bile stalne, zastrašujuće, stvarne i veoma jasne. Obratila sam se kraljevskoj porodici i rekla da moram negde da potražim psihološku pomoć. Rekla sam da se nikad nisam tako osećala, rečeno mi je da ne mogu, jer to ne bi bilo dobro za porodicu - rekla je sa tugom u glasu vojvotkinja.

Pročitajte: Megan Markl u suzama otkrila stravičnu istinu - Javnost zanemela pred šokantnim priznanjem

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Oprah (@oprah)

 

Iako je ova izjava mnoge uzdrmala izvori tvrde da ovo apsolutno nije tačno.

Kako saznaje “Dejli mejl” kraljica Megan dodelila najiskusnije saradnike za mentore još kada se verila sa Harijem i kako joj je dopustila da sama izabere 15 najboljih lojalnih zaposlenih koji decenijama rade za kraljevsku porodicu.

-Imala je briljantan tim sastrvljen od iskusnih i lojalnih ljudi da joj pomognu. Nažalost, ona i Hari nisu slušali nikoga. To je jedina istina - rekao je izvor.

Pročitajte: Posle intervjua koji je uzdrmao svet, oglasila se polusestra Megan Markl -To su neistine!

 

 

Kako navodi britanski tabloid, kraljica je lično donela odluku da popularna bivša kraljičina sekretarka Samanta Koen vodi Meganin tim i pripremi bivšu glumicu za venčanje.

- Samanta je osoba od najvećeg poverenja kraljice Elizabete i baš zato ju je dodelila Megan, kako bi je svakodnevno učila protokolima i kraljevskim manirima - otkriva izvor.

Inače, priča se da je i Samanta Koen među zaposlenima koji su se žalili na mobing od strane Megan Markl, oko čega će Bakingemska palata, kako je zvanično najavljeno, sprovesti istragu.

Podsetimo, Megan je u intervjuu navela kako joj niko nije ništa pomagao, niti je upućivao u stvari koje nije mogla da zna i kako je usred noći guglala sve što joj je bilo potrebno kako ne bi obrukala novu porodicu.

 

                                                                                                                                                                                                                

Komentari (0)

Loading