Celebrity News

Šokantno: Glumci razmenjivali nežnosti naočigled publike! Andrija Milošević i Aleksandra Tomić po prvi put javno u ljubavnom zanosu (foto)

Veza Andrije Miloševića i Aleksandre Tomić i nakon osam godina intrigira medije, iako glumački par ne daje mnogo povoda za to. O svom odnosu retko javno govori, a kada se povremeno i drzne da nešto na tu temu i kaže, uglavnom to čini kroz fotografije, stihove divnih pesama ili pak duhovitim postovima na društvenim mrežama.

Šokantno: Glumci razmenjivali nežnosti naočigled publike! Andrija Milošević i Aleksandra Tomić po prvi put javno u ljubavnom zanosu (foto)

Na osnovu zajedničkih objava, od kojih se jedna baš nedavno dogodila i izdvojila, može se zaključiti da je glumcima osam godina zabavljanja proletelo, te da emocije među njima nisu usahnule. Na fotografiji koju je Andrija postavio na svom profilu na “instagramu”, a Aleksandra poznatija u društvu kao Đeđa to posle repostovala, jasno se vidi da su i dalje ludo zaljubljeni, a da su osećanja među njima svakoga dana sve snažnija. Prvi put javno, naočigled svoje publike na društvenim mrežama, bolje rečeno pratiocima, par je razmenjivao nežnosti, a mnoge devojke ispod objave ostavile su komentar kako bi bile presrećne da i njih neko s toliko ljubavi i privrženosti gleda kao Andrija Aleksandru.

Pročitajte: Andrija Milošević progovorio o očinstvu, njegova izjava uzburkala duhove

Instagram 

 

Poput svih  drugih ljubavnika i Aleksandra i Andrija imali su uspona i padova, međutim nisu dozvolili da ih to izbaci iz koloseka. Uz puno ljubavi, razumevanja, poštovanja i podrške preskočili su sve prepreke, postali gluvi i slepi na podmetanja i spekulacije i snažno nastavili do svog cilja. Cilj im, kako kažu, nije brak. Godinama žive zajedno, pre izvesnog vremena zajedno su otvorili pozorište “Teatar na brdu” i smatraju da tu nema potrebe ništa da se menja. Jedina promena koju priželjkuju je ona po pitanju potomstva. Oboje se slažu da bi to dodatno nadogradilo njihov odnos.

- Roditeljstvo je nešto čemu se radujemo u budućnosti i u čemu bismo voleli da se ostvarimo - govorili su.

 

Komentari (0)

Loading