Celebrity News

Neće mu biti svejedno! Bivša žena Mašana Lekića okrenula novi list (FOTO)

Bivša žena Mašana Lekića iz javnosti se povukla kako bi prebolela razvod, a onda se vratila i gledaoce očarala kao voditeljka "150 minuta". Sada je odlučila i da osveži svoj izgled, a promena koju je podelila na društvene mreže ne prestaje da se komentariše.

Neće mu biti svejedno! Bivša žena Mašana Lekića okrenula novi list (FOTO)

Mira Lekić definitivno je krenula dalje. Sada gradi svoju karijeru, posvećena je ćerki koju sa Mašanom ima, a uz to, mnogi primećuju da izgleda bolje nego ikad.

Na društvenim mrežama Mira je prisutna, kako bi pratioce obaveštavala o projektima na kojima radi, dok privatnost, emotivni život i odnos koji pažljivo gradi sa ćerkicom Miom čuva samo za sebe.

Pročitajte: Razvela se, izašla iz medijske senke i očarala publiku - Bivša žena Mašana Lekića izgleda bolje nego ikad (FOTO)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mira Lekic (@miarima_)

Sada se pak na društvenim mrežama pohvalila promenom na koju se odvažila. Nekada zanosna plavuša, sada je brineta.

Nova boja kose Miri divno stoji, a mnogi su prokomentarisali da njenom bivšem suprugu neće biti sve jedno kad shvati šta je izgubio.

Pročitajte: Dobra strana razvoda - Mira Lekić blista, vratila se staroj ljubavi

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mira Lekic (@miarima_)

Ipak, lepa voditeljka na prošlost se ne obazire, potpuno drugačija i sa puno samopouzdanja gradi svoju budućnost, a sa lica ne skida osmeh.

Komentari (0)

Loading