Celebrity News

Misteriozna devojka koja se pojavljuje na porodičnim fotkama: Ovo je sestričina Lepe Brene od čije lepote zastaje dah (FOTO)

Sestričina Lepe Brene je toliko lepa, da ćete ostati bez daha....

Misteriozna devojka koja se pojavljuje na porodičnim fotkama: Ovo je sestričina Lepe Brene od čije lepote zastaje dah (FOTO)

Sestričina Lepe Brene, Majda Stojanović živi dugi niz godina u Kanadi, a sa tetkom je vrlo bliska, te se trudi da, kada im to obaveze dozvoljavaju, provedu što više vremena zajedno. Iako nije javna ličnost, Majdina lepota je naširoko čuvena, a mnogi bi se usudili da kažu da izgleda kao da je Brenina ćerka.

Pročitajte: Molila sam Filipa da me ne vodi u njenu kuću - Aleksandra Prijović VIŠE NE ŽELI DA ĆUTI, ovo je SUROVA ISTINA o odnosu sa Lepom Brenom

Privatna arhiva

 

Ćerka Brenine sestre Fakete, verovatno liči na tetku toliko budući i da folk pevačica i te kako liči na svoju stariju sestru. Faketa živi dugi niz godina u Kanadi, gde je Majda i rođena.

Pročitajte: Da li je lepša od Sandre? Viktor Živojinović će Lepoj Breni u kuću kao novu snajku dovesti NJU, sigurni smo da će biti NEZGODNO (FOTO)

Instagram

 

‒ Ja sam njena nesuđena ćerka – našalila se Majda Stojanović u jednom razgovoru za Prvu, prenosi "Hello" , a mnogima je tada i njen glas zazvučao poznato. Takođe, otkrila je kako je ljudi često zaustavljaju na ulici i kažu da liči na Brenu.

Pročitajte: Pročulo se o SCENAMA u Majamiju! Brena došla u kuću na Floridi i tamo zatekla Prijovićkinu majku Borku! Evo kako je protekao susret (FOTO)

Instagram

 

Sestričina Lepe Brene je udata od 2012. godine, ima sina i ćerku, a sa porodicom živi  u Kelouni, gradu na zapadu Kanade između Vankuvera i Kalgarija. Ona je, inače, ekspert je za podizanje svesti o autizmu.

Pročitajte: Lepa Brena prevarila Bobu, sinovi besni

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading