Celebrity News

JEDNA JE MAJKA: Nataša Bekvalac priredila ćerki Katji nezaboravno rođendansko iznenađenje (FOTO)

Rođendan Katje Lazukić protekao je kao u bajci…

JEDNA JE MAJKA: Nataša Bekvalac priredila ćerki Katji nezaboravno rođendansko iznenađenje (FOTO)

Rođendan Katje Lazukić, organizovala je njena ponosna mama Nataša Bekvalac i priredila joj rođendansko iznenađenje iz snova, koje bi svaka devojčica poželela. Naime, mala Katja napunila je danas četiri godine, a tim povodom pevačica je angažovala čitav tim stručnjaka koji joj je pomogao u realizaciji pomenutog iznenađenja, dekoracije i hrane.

Pročitajte: Javnost je na nogama - Poslednja fotografija ćerki Nataše Bekvalac ne prestaje da se komentariše! Evo i zašto

Instagram screenshot

 

Dok je mlađa ćerka Nataše Bekvalac provela dan u vrtiću, njena mama odlučila je da uz pomoć sestre Kristine organizuje pravi događaj iz snova, samo za odabrane.

Pročitajte: Moja prva supruga je prelepa! Evo ko je žena koju je Danilo Ikodinović oženio pre Nataše i Maje i koja mu je podarila najstariju ćerku

Instagram screenshot

 

 

Sve je proteklo izuzetno emotivno, jer je javnost upućena koliko je Nataša vezana za svoje ćerke, a pre samo četiri godina Katja joj je dala novi životni smisao. Svi pratioci pevačice na društvenim mrežama bili su oduševljeni, te su prizori sa rođendanskog slavlja raznežili sve.

Pročitajte: TAJNE SMS PORUKE! Hana Ikodinović kratkim snimkom otkrila PRAVU ISTINU odnosa Nataše Bekvalac i Danila Ikodinovića (VIDEO)

Instagram screenshot

 

Čitava dekoracija bila je u bež boji, a primetno je koliko se ponosna mama angažovala kako bi sve bilo besprekorno, u čemu je i uspela.

Pročitajte: Mlad, zgodan i prebogat! Ovaj poznati fudbaler je OSVOJIO SRCE Nataše Bekvalac (FOTO)

Instagram screenshot

 

- Srećan ti rođendan ljubavi mamina, jedino što želim je da se ceo život ovako smeješ, da budeš zdrava i tako svoja i posebna. Dala si mi život i ispisala mi ime i prezime. Voli te tvoja mama, Keti moj – napisala je Bekvalčeva na „Instagramu“ .

Pročitajte: Zavirite na tajno venčanje Nataše Bekvalac i Ljube Jovanovića - Jedan detalj nagoveštavao je kraj (FOTO)

Instagram screenshot

 

Podsetimo, Nataša Bekvalac, sa bivšim suprugom Lukom Lazukićem, dobila je ćerku Katju 2018. godine i od tada je ona, pored Hane, centar njenog sveta.

Pročitajte: Nataša Bekvalac nikad iskrenija - Život me je naterao da budem jaka, nisam to želela (VIDEO)

Instagram screenshot

 

 

Komentari (0)

Loading