Celebrity News

OPA! Jelena Karleuša i OVAJ sveže razvedeni SLAVNI muzičar zapratili jedno drugo na Instagramu (FOTO)

Instagram Jelene Karleuše sada prati i on

OPA! Jelena Karleuša i OVAJ sveže razvedeni SLAVNI muzičar zapratili jedno drugo na Instagramu (FOTO)

Instagram Jelene Karleuše njen je lični medij, ali i platforma koja jasno pokazuje kolika je zapravo njena popularnost. Naime, Jelena na pomenutoj društvenoj mreži ima armiju fanova, koja broji čak 2,4 miliona, a među njima se mogu naći i brojna imena poznatih ličnosti, kako iz domaćeg tako i iz svetskog šou biznisa.

Ovoga puta Instagram Jelene Karleuše pažnju je privukao sveže razvedenom i mega popularnom repreu, Kanjeu Vestu, koji je zapratio pevačicu. Jelena je naravno uzvratila "follow", a kada su fanovi primetili da njihovu ikonu prati bivši suprug Kim Kardašijan mreže su se usijale.

Pročitajte: Posle takvog prijateljstva - Karleuša OTPRATILA OVU pevačicu sa Instagrama, SADA JE SVE JASNO

Instagram printscreen

 

 

Naime, ceo svet se pre nekoliko godina uverio da je Jelena Karleuša svojim besprekornim stilom neretko inspiracija Kim, ali i drugim sestrama Kardašijan, zbog čega su o Jeleni pričali brojni svetski mediji. Sada je tu sličnost očito primetio i Kanje, koji je očaran Karleušom. A činjenica da je prati tako velika svetska zvezda samo još jednom potvrđuje uticaj koji ona ima ne samo na domaćoj već i na svetskoj javnoj sceni.

 

Komentari (0)

Loading