Celebrity News

Stavila tačku: Kim podnela papire za razvod od Kanjea, kako se oseća tim povodom?

Kim Kardašijan podnela je papire za razvod braka od repera Kanje Vesta prenose svetski mediji.

Stavila tačku: Kim podnela papire za razvod od Kanjea, kako se oseća tim povodom?

Najpoznatija starleta na svetu podnela je u petak papire sudu u Los Anđelesu, potvrdila je agencija AP, a traži i starateljstvo nad njihovo četvoro dece - devojčice Čikago (3) i Nort (7) i sinove Sejnta (5) i Psalm Vest (1).

Početkom januara mreža NBC News objavila je da supružnici žive odvojeno, dok se Kanje bori sa svojim mentalnim zdravljem.

 

 

Naime, par je želeo da celu stvar sakrije od javnosti, ali je informacija procurila u medije kada je starleta angažovala advokaticu Lauru Vaser kako bi podelili imovinu stečenu za vreme braka

Rijaliti zvezda Kim Kardašijan poslednjih nekoliko meseci ne nosi burmu, dok Kanje živi na ranču u Vajomingu odvojen od svoje supruge i dece.

 

 

Kim je tužna, ali spremna da nastavi

Kim je sa svojom porodicom, tužna je ali je spremna da nastavi sa svojim životom bez njega.

-Njihov brak ne funkcioniše jako dugo, rekao je izvor blizak paru. Kim smatra da je dala sve od sebe kako bi spasila brak. O razvodu je razmišljala već neko vreme, iako se plašila. Ona je zaista uradila apsolutno sve da se ovo izbegne, rekao je.

 

 

Izvor je dodao da se Kim ponadala da bi mogli da poprave stvar ali su joj stvari postale jasne sada, da to nije moguće jer oni imaju drugačiju viziju kako bi trebao njihov život da izgleda u budućnosti, prenosi magazine “People”.

Par se venčao 2014. i ima četvoro dece za koje je Kim Kardašian zatražila zajedničko starateljstvo u dogovoru s Vestom, javlja portal TMZ.

 

 

Tim razvodom okončaće se brak jednog od najpoznatijijh parova na svetu, a više medija piše da je zajednici presudila prošlogodišnja kandidatura Kanjea Vesta za predsednika SAD-a.

Vest je napisao nekoliko nesuvislih komentara na "Tviteru" u kojima je spominjao i Kim, dodaju mediji.

 

 

On boluje od bipolarnog poremećaja i odbija da se leči jer smatra da bi to ugasilo njegovu kreativnu energiju.

Kim Kardašijan je tada prvi put je u javnosti govorila o psihičkim problemima supruga i podsetila da on ima bipolarni poremećaj ali da je sjajna i komplikovana osoba.

Komentari (0)

Loading