Celebrity News

Kada se osećam ugroženo, BRANIM SE: Nataša Ninković prvi put o RASPADU BRAKA

Brak Nataše Ninković nije uvek bio skladan

Kada se osećam ugroženo, BRANIM SE: Nataša Ninković prvi put o RASPADU BRAKA

ZoanPhotography

Sklopljen pred matičarem brak Nataše Ninković i Nenada Šarenca traje 11 godina. Par je mnogo ranije otpočeo zajednički život i dobio blizance Luku i Matiju, a odluku da opštinski ozvaniči svoj odnos doneo je kada su sinovi kretali u treći razred osnovne škole. Kao i svi drugi supružnici tokom godina nosili su se sa raznim nedaćama, puno je tu bilo ljubavi, briga, kompromisa, razmirica, o kojima je Nataša svojevremeno govorila i za Story. Tvrdila je da se suprug teško nosi sa njenim hercegovačkim temperamentom, a otkrila je i kojim odbrambenim mehanizmima pribegava kada je tužna.

- Sve ih je manje. Kada sam srećna, smejem se. Kada me nešto dotakne, plačem. Kada se osećam ugroženo, branim se i tada gađam direktno u g...Preosetljiva sam, uporedo teška, ne ko jedan nego ko tri tuča - ispričala je za naš magazin ranije ona, a potom se dotakla i odnosa sa suprugom.

- Mislim da Nenadu nije loše kraj mene. Mi Hercegovci smo bistri i teško savitljivi, ali ja umem da kažem izvini - izjavila je.

Pročitajte: Nataša Ninković objavila najnoviju fotografiju svojih sinova, evo u kakve lepotane su izrasli (FOTO)

 

 

Brak Nataše Ninković istina nije uvek bio skladan, što je normalno i slučaj je kod većine parova. S godinama, međutim, glumica i njen izabranik uspeli su da pomire senzibilitete i spoje različitosti. Najviše ih oboje raduje kada odu u vikendicu Natašinog prijatelja i kolege Vojina Ćetkovića. Tamo uče da pecaju, uživaju u cvrkutu ptica i pogledu na reku. 

Komentari (0)

Loading