Celebrity News

Vreme za priznanje: Filip Miletić JEDNIM POTEZOM otkrio sve o vezi sa Severinom (FOTO)

Devojka Filipa Miletića više nije misterija za javnost..

Vreme za priznanje: Filip Miletić JEDNIM POTEZOM otkrio sve o vezi sa Severinom (FOTO)

Jelena Balić

Devojka Filipa Miletića je prelepa manekenka Milica Branković, a producent se sa njom pojavio na nedavno održanoj reviji Stefana Đokovića i tim potezom stao na put svim glasinama koje su kružile o njegovoj navodnoj vezi sa hrvatskom zvezdom Severinom Vučković.

Devojka Filipa Miletića je OVA manekenka

Nedavno mediji su brujali, da između Filipa i Severine postoji nešto više od prijateljstva i saradnje, koja traje čak deset godina unazad, međutim kako sada stvari stoje Filip je srećan u ljubavi, a njegova devojka definitivno nije Severina.

Pročitajte: ZBOG NJE JE RASKINUO VERIDBU! Šta se dešava između Severine i Filipa Miletića

Ata Images

 

Budući da su pevačica i Miletić radili zajedno, mnogi su protumačili njihovu posvećenu saradnju kao privatnu bliskost koja prevazilazi granice prijateljstva, ali između njih osim druženja ne postoji ništa više.

Pročitajte: Severina konačno progovorila o vezi sa producentom Filipom Miletićem - Verovatno je moj razvod to podstakao

Ata Images

 

- Severina i ja smo veliki prijatelji i poslovni saradnici, ništa više od toga. Često se šalimo na to što nas mediji spajaju, pogotovo što, zbog njenog novog albuma, u poslednje vreme dosta vremena provodimo zajedno. Pa kako ljudi da i ne pomisle da smo zajedno - rekao je producent za "Alo" .

Osim toga mnogi su prokomentarisali, kada se pojavio na pomenutom događaju, da su Milica i Filip vrlo lep par, te da je potpuno jasno kome je srce poklonio.

Komentari (0)

Loading