Celebrity News

Dve godine nakon što joj se sestra verila i ONA je konačno zaprošena: Džejla Ramović objavila lepe vesti, a kakav je tek prsten dobila(FOTO)

Emotivni život Džejle Ramović prava je enigma, ipak tu i tamo ponešto se o pevačici, njenim izborima, ukućanima i postupcima sazna

Dve godine nakon što joj se sestra verila i ONA je konačno zaprošena: Džejla Ramović objavila lepe vesti, a kakav je tek prsten dobila(FOTO)

Otkako se pojavila na estradnom nebu emotivni život Džejle Ramović prava je zagonetka za medije. Mlada pevačica vešto od javnosti skriva svoju intimu, a kada se povede priča o ljubavi gotovo uvek na pitanje da li je zaljubljena daje negativan odgovor. Da li je to baš tako ili ona samo ne voli da se o njenim emotivnim izborima govori ne možemo sa sigurnošću da znamo, ono što možemo da tvrdimo je da se po tom pitanju dosta razlikuje od svoje dve sestre.

Pročitajte: Planinski raj za zaljubljene: Evo gde se i sa kim krije Džejla Ramović (FOTO)

Instagram

 

Šejla i Lejla na “Instagramu” vrlo su otvorene sa pratiocima, tako je 2020. godine Lejla objavila da je verena za Dina Joldića na 1970 m nadmorske visine u planini Čvrsnica, i to pred svedocima koji su činili njihovi prijatelji porodica.

Pročitajte: Zavirite u ormar Džejle Ramović u Barseloni: Tri boje su u fokusu i JEDAN VRLO VAŽAN DETALJ (FOTO)

Instagram

 

Na sličan način nedavno je verena i starija sestra Džejle Ramović Šejla. Sudbonosno da njen izabranik Edin Šeko postavio joj je tokom skijanja na Jahorini na jednom od snežnih vrhova.

Pročitajte: Stajling Džejle Ramović koji možete lako iskopirati: Iznenadiće vas kako je ovog puta uklopila boje (FOTO)

Instagram

 

Šejla je u početku bila u šoku, nije to očekivala. A potom je fotografije događaja podelila sa pratiocima na “Instagramu” uz komenatar.

- Spremni. Hvala svima na lepim željama.

Pročitajte: Odnos Marije Šerifović i Džejle Ramović ponovo iznenadio: Džejla donela vežnu odluku, a evo šta kaže Marija!

Instagram

 

Emotivni život Džejle Ramović možda nije uzbudljiv koliko je kod njenih sestara, ipak najmlađa članica porodice Ramović ne krije da je oduševljena što su Šejla i Lejla pronašle srodne duše i što će uskoro stati na ludi kamen.

 

Komentari (0)

Loading