Celebrity News

Nakon saznanja da čeka ćerku Jelena Kostov ekskluzivno za Story: Otkazala sam sve nastupe, lekar mi savetuje da ležim i mirujem

Jelena Kostov za Story o trudnoći, suprugu i svom četvorogodišnjem nasledniku

Nakon saznanja da čeka ćerku Jelena Kostov ekskluzivno za Story: Otkazala sam sve nastupe, lekar mi savetuje da ležim i mirujem

Uvek rado Jelena Kostov za Story govori, a sada za to ima najlepši povod. Pevačica rodom iz Dimitrovgrada u četvrtom je mesecu trudnoće i čeka ćerku, čemu su se najviše obradovali njen suprug, pripadnik žandarmerije Miljan Vuković i sin Milija.

Pročitajte: Jelena Kostov za Story o svom domu u Skojevskom naselju: Od pogleda s terase ostaćete bez daha (foto)

 

Budući da je maštala o porodici sa puno dece, nekadašnja zvezda Granda sve stvari za bebu nakon prvog porođaja je sačuvala, te tvrdi da je u tom pogledu uveliko spremna za dolazak mezimice. Ono na šta nije bila spremna je činjenica da joj se ova trudnoća mnogo razlikuje od prethodne u svakom pogledu.  

- Kao nebo i zemlja. Sa Milijom sam skoro do osmog meseca radila, čime sam, priznajem, preterivala, jer sam se nesvesno provodeći sate u automobilu i na štiklama izlagala riziku. Sada mi sve pada dosta teže, moj organizam traži mirovanje, a i doktor mi je savetovao da ležim. Otkazala sam sve nastupe, koji su bili zakazani još malo pa do decembra i jedno čime se bavim jeste biranje imena za ćerku i naravno odlazak na analize. Previše ih je, idi vadi krv, vrati se, uradi, ovo ili ono. Koliko mi to sve to teško pada toliko sam istovremeno i srećna što postoji. Medicina je u protekle četiri godine dosta napredovala, kao i testovi za utvrđivanje razvoja ploda. Sve one stvari, koje smo saznavali tek nakon porođaja, a tiču se pola i bebinog zdravlja sada već do trećeg meseca mogu da se na prenatalnim ispitivanjima otkriju. Nije bilo srećnije žene na svetu od mene kada smo dobili rezultate na kojima je stajalo da je naše dete savršeno zdravo. Narednog dana pristigla nam je i informacija da čekam devojčicu. Predosetila sam da će biti, a možda sam je mislima prizvala,jer sam zaista želela da ovoga puta bude žensko – priča Jelena, pa dodaje da je i suprug gajio istu nadu.

- Miljan je prvi put želeo da bude sin i tu nije bilo pogovora, sada je druga priča. Dugo smo, kada smo razgovarali na temu drugog deteta, pričali o polovima i on je sam izrazio želju da bi voleo da sada bude žensko. Zašto i ne bi kada vlada nepisano pravilo po kojem su ćerke privrženije očevima. Šalu na stranu, ali interesantno je da se i naš sin obradovao seki, niko nije bio srećniji kada su iz crnog velikog balona poleteli manji u roze boji. Bilo je kao iz bajke o kojoj sam maštala svaki put kada bih na društvenim mrežama videla neki par da na sličan način saznaje pol – istakla je ona.

Pročitajte: Zavirite u planinski raj Jelene Kostov: Moje utočište i oaza mira! (foto)

 

 Jelena Kostov za Story o težem delu trudnoće

Mada  je uveliko ušla u četvrti mesec  trudnoće Jelena oseća mučnine, zbog kojih je izgubila kilograme, a tvrdi i da nije u stanju da pojede koliko je ranije mogla. Mirovanje joj za sada najviše prija, i razgledanje knjižica sa ženskim imenima. Na pitanje da li će poput Milijinog i ćerki dati staro srpko ime rekla nam je.

- Primetila sam da mnogi deci daju strana imena, neka od njih su zaista lepa, ali suprug i ja ćemo ipak odabrati srpsko. Veliki je izbor, još uvek ne znamo tačno koje će biti, ali sigurna sam da ga nećemo spajati niti rimovati sa Milijinim – iskrena je estradna umetnica, koja će u šoping za svoju devojčicu tek ići, ali priznaje da neće preterivati jer će malena princeza naslediti stvari od brata.

- Budući da sam predosećala da ću imati još dece, zašto da ne, volela bih da ih imamo i troje, sačuvala sam sve Milijino od kolica, hranilice, sedišta za auto, sve to je u savršenom stanju i u neutralnim bojama stoga je moguće ponovo koristiti. Što se garderobe tiče, tu ću morati da obavim ozbiljnu kupovinu, jer po tatinom predlogu Milija nije smeo da ima ništa što nije maslinasto zeleno, plavo ili crno, što priznaćete nisu boje za devojčice – šaljivim tonom završila je razgovor sa nama pevačica, koja zajedno sa suprugom nestrpljivo čeka avgust kada će mezimicu doneti na svet.

Komentari (0)

Loading