Celebrity News

Venčanica ostaje nedosanjani san: Stigli DOKAZI da su RASKINULI Rada Manojlović i Haris Berković (FOTO)

Raskinuli Rada Manojlović i Haris Berković - mnogi se pitaju i spekuliše se u domaćim medijima...

Venčanica ostaje nedosanjani san: Stigli DOKAZI da su RASKINULI Rada Manojlović i Haris Berković (FOTO)

Raskinuli Rada Manojlović i Haris Berković  - to je ono što su mnogi zapitali nakon što je pojavio jedan snimak nakon nastupa pevačice.

Raskinuli Rada Manojlović i Haris Berković - snimak ne laže

Naime, Rada je nastupala u rodnom mestu svog dugogodišnjeg dečka, a nakon što je završila nastup, ekipa emisije "Paparazzo lov" uhvatila ju je da odlazi da prenoći u motelu. Mnoge je to zbunilo, te su se zapitali zbog čega nije otišla u Harisovu porodičnu kuću, te da li je između njih sve u redu.

Pročitajte: Posle TOLIKO GODINA - Rada Manojlović povukla šokantan potez i odabrala Milana!

Ata Images

 

Ipak, za sada njih dvoje nisu se oglašavali ovim povodom, te je izvesno da Rada nije želela u kasne sate da uznemirava Harisovu porodicu, a da li je možda došlo do nekih problema u vezi, ostaje vreme da pokaže.

 

Podsetimo, kako su mediji pisali, Rada i Haris navodno su spremali svadbu, koju je podržao pevačicin otac i čitava pevačeva porodica, više o tome pročitajte OVDE.

Komentari (2)

Loading
Danica

10:03 25.03.2022

Poručujem Radi Manojlović.Rado ti si vredna pažnje ne moli za ljubav onoga ko ti nije dorastao.Idi napred uzdignute glave .Uzeće te onaj ko te iskreno zavoli.

Mirjana

16:07 25.03.2022

Zar je ona stvarno mislila da će on nju oženiti? Nikada. Iz mnogo,mnogo razloga. Kaže prihvatio je njegov otac. Gluposti. Nikada se ne bi pomirio sa činjenicom koga je oženio. Studirala sam u Bosni i to dobro znam.