Celebrity News

I najvernije pokleknu: Udata Nataša Pavlović uhvaćena u naručju nepoznatog muškarca, šta će reći mužu (FOTO)

Brak Nataše Pavlović do sada je bio bez većih trzavica

I najvernije pokleknu: Udata Nataša Pavlović uhvaćena u naručju nepoznatog muškarca, šta će reći mužu (FOTO)

Blizu 14 godina traje brak Nataše Pavlović i njenog izabranika, producenta Predraga Pavlovića. Supružnici, koji su se preko zajedničkog prijatelja upoznali po voditeljkinom razvodu od glumca Marka Živića, imaju dvojicu sinova Olega i Jana i ne kriju da su oni centar njihovog sveta i najvažnija im preokupacija. Nataša i Predrag kreirali su divan život učetvoro, neizmerno se vole, gaje poštovanje i jedno drugome veruju. Upravo zbog svega navedenog iznenadilo nas je kada smo videli da se ona našla u rukama drugog muškarca. 

Pročitajte: Ludo ju je voleo, ali JEDNA STVAR je bila kobna! Zašto je propao brak Marka Živića i Nataše Pavlović

Instagram

 

Nataša se, naime, pre početka emisije "Praktična žena" požalila da je boli noga, što je  jedan od momaka u studiju shvatio kao poziv upomoć. Uzeo ju je u naručje i poneo u studio, a džentlmenski gest ona je prihvatila sa osmehom. Taman kada smo hteli da se zapitamo kako će na ovo odreagovati njen suprug i kako je moguće da joj potez nepoznatog muškarca nije bio čudan, shvatili smo da je reč o njenom najbližem saradniku, frizeru Princu Ilijinu.

Pročitajte: U domu Nataše Pavlović caruje mašta, sobe njenih sinova san su svakog dečaka, od stola do kreveta sve je savršeno (foto)

Instagram

 

Brak Nataše Pavlović i Predraga Pavlovića jedan je od najskaldnijih na javnoj sceni, a čini se da će još dugo godina to i ostati.

Komentari (0)

Loading