Celebrity News

Kutak u kom naizmenično caruju rat i mir: Zavirite u dom Saše Joksimovića u koji njegov brat Željko i snaja Jovana ne dolaze (FOTO)

Dom Saše Joksimovića opremljen je skupocenim komadima nameštaja

Kutak u kom naizmenično caruju rat i mir: Zavirite u dom Saše Joksimovića u koji njegov brat Željko i snaja Jovana ne dolaze (FOTO)

Dekorisan vrlo pažljivo i s ukusom dom Saše Joksimović je. Gumac i njegova izabranica Nevena potrudili su se oko svakog detalja, a nekretninu su opremili skupocenim nameštajem, koji ni počemu ne zaostaje za onim koji imaju njegov brat Željko Joksimović i snaja Jovana. Nažalost, braća se slabo posećuju, a kako mediji prenose odnosi su im poljuljani.

Pročitajte: U zagrljaju Željka i Jovane s kojima su sad u komplikovanom odnosu: Evo kako je izgledala svadba Saše Joksimovića pre 13 godina (FOTO)

Saša ne krije da je njegov dom njegova oaza mira i mesto gde voli da provodi najviše vremena s porodicom.

 Pročitajte: Saša Joksimović odgovara na glasine o razvodu: Kod mene je sve transparentno, i kad je lepo, i kad nije

U kuhinji, dok za sina i suprugu priprema specijalitete, možda čak i najviše odmara, a kada ima slobodnog vremena sunča se na terasi uz omiljenu žestinu. Centralno mesto u domu Saše Joksimovića zauzima polica sa priznanjima, koje je glumac tokom godina karijere dobijao, ali i diplome njegovog naslednika Ilije, stečene tokom školovanja.

Pročitajte: Selo moje lepše od Pariza: Zavirite u porodičnu kuću Saše Joksimovića, seosku lepoticu na rubu šume (foto)

U prekrasnu i prostranu nekretninu Saša i Nevena su se uselili još na početku braka, ali su je s godinama stalno korigovali i danas to često čine.

 

Komentari (0)

Loading