Celebrity News

Haris Džinović hitno operisan: Melina i deca u strahu

Zdravstveno stanje Harisa Džinovića iznenada se pogoršalo

Haris Džinović hitno operisan: Melina i deca u strahu

Mada ovog septembra obeležava ulazak u osmu deceniju života, zdravlje Harisa Džinovića oduvek je bilo dobro. Muzičar koji je sklon kafanskom, mnogi bi rekli nezdravom životu, od venčanja sa dizajnerkom Melinom Džinović dosta se primirio, samim tim i razloga da mu zdravlje ne bude dobro nije bilo. Tvrdio je ranije Haris da ima njuh da, čak i kada ga ništa ne boli, primeti da sa njegovim organizmom nešto nije u redu i iz preventivnih razloga obrati se lekaru. Taj predosećaj svih ovih godina ga je spasavao, a posebno mu je pomogao pre 15 godina, kada je sasvim slučajno saznao da je potrebno da se operiše, što je iz istih stopa i učinjeno.

Pročitajte: Melinini roditelji NE VOLE Harisa: Pevač iskreno o komplikovanim porodičnim odnosima

Privatna Arhiva

 
 

Naime, legendarni pevač, uprkos tome što nije osećao nikakve simptome, a očekivalo se da ga u tom stadijumu boli deo isprod rebara i ima mučnine, otišao je na lekarski pregled gde mu je po savetu stručnjaka savetovano da se podvrgne operaciji žučne kese. Intervencija je izvršena u KBC Dr Dragiša Mišović, a on se posle svega par sati osećao odlično.

- Sada je sve u redu. Uspeo sam u pokušaju da predvidim i rešim na vreme svaki eventualni problem sa zdravljem. Po savetu lekara, otišao sam na redovnu kontrolu i na osnovu još tri stučna mišljenja koja su se uskaladila odlučio sam se na ovaj korak. Zaključak je bio da bi bilo dobro da se uradi hirurški zahvat, odnosno najelegantnija operacija koja postoji, ako bilo koja operacija može biti elegantna. Nije to bilo ni alarmantno ni urgentno, jednostavo je bilo preventivno. To je kao kada imate tačkicu na zubu pa odete kod zubara da vam se ne bi desio karijes - pričao je tada Haris, pa objasnio tačno o kakvom "elegantnom" zahvatu je reč.

Boško Karanović

 

- Radili su mi laparoskopiju, kojom se praktično vadi žučna kesa, koja bi vremenom mogla da mi pravi probleme. Čovek sam koji više voli da presretne neku teškoću, nego da se s njom bori kada je možda već kasno. Sve je trajalo 45 minuta, a u bolnici sam ostao svega 24 sata. Znači operisan sam u tri po podne a kući sam otišao u pola osam ujutru. Možda bih istoga dana dobio otpusnu listu, ali morao sam da se zadržim još malo, pošto sam u postoperativnom toku pio neke antibiotike - iskren je bio Haris, koji je nedaleko od operacije žučne kese operisao i oba kuka. Uz njega u tom momentu bila je supruga Melina, koja je sve vreme strepela.

Komentari (0)

Loading