Celebrity News

Tast iz pakla: Otac Megan Markl izneo optužbe o zetu Hariju, posle ovih reči ništa neće biti isto

Otac Megan Markl izneo je skandalozne tvrdnje o zetu...

Tast iz pakla: Otac Megan Markl izneo optužbe o zetu Hariju, posle ovih reči ništa neće biti isto

Otac Megan Markl, Tomas Markl, nedavno je, kako prenose svetski i domaći mediji, brutalno izvređao princa Harija, supruga njegove ćerke Megan. Ovo nije prvi put da Tomas zadaje glavobolje bračnom paru, te se javnost dobro seća kada je uoči njihovog venčanja 2018. navodno pozirao za paparaco fotografije koje su prodate u vrednosti od 100.000 funti.

Otac Megan Markl šokirao svet!

Sa ćerkom ne razgovara i dan danas zbog toga, nije prisustvovao njenom venčanju, a skoro je osuo paljbu na zeta.

Pročitajte: Iza zatvorenih vrata! Harijeva bivša devojka OTKRILA TAJNE: Evo zašto je njegov odnos sa bratom Vilijamom ZAUVEK NARUŠEN

 

 

Naime, u nekoliko intervjua koje je Tomas Markl dao, isticao je da želi da upozna unuke, što su mu Megan i Hari navodno uskratili. Zatim je otišao korak dalje i prozvao vojvodu od Saseksa idiotom.

Pročitajte: Deca uopšte NISU NJENA? Teške optužbe na račun Megan Markl od njene ROĐENE SESTRE!

Guliver Getty Images

 

- Ne razumem stvari koje govori i imam tako malo poštovanja prema tom čoveku. Mislim da on je idiot! Možete mi reći da je bio u vojsci, ali ne mogu da verujem. Mislim da je on neka vrsta budale i uvek će biti. On ima brata koji je pravi muškarac i ima oca koji je pravi muškarac, ali mislim da on nikada neće odrasti - rekao je on, nadovezavši se na intervju bivšeg predsednika SAD, Donalda Trampa, koji je takođe potkačio Harija, prenosi "Lepa i srećna" .

Porodični jaz se sve više produbljuje, te ostaje vreme da pokaže da li će se komplikovani porodični odnosi blagovremeno stabilizovati.

Komentari (0)

Loading