Celebrity News

VELIKI PORODIČNI POTRES: Megan Markl i princ Hari u OGROMNOM problemu, OVO će pogoditi i njihovu DECU!

Megan Markl i princ Hari proživljavaju novu dramu...

VELIKI PORODIČNI POTRES: Megan Markl i princ Hari u OGROMNOM problemu, OVO će pogoditi i njihovu DECU!

Megan Markl i princ Hari nikako da isplivaju iz problema koji su ih snašli. Nakon što su napustili britansku kraljevsku porodicu i odrekli se titula, ali i ostali bez privilegija, paru nikako da počne lepše životno poglavlje.

Megan Markl i princ Hari u žestokom problemu!

Mnogi bi pomislili da je novi skandal na pomolu, međutim vojvoda i vojvotkinja od Saseksa mogli bi zapasti u ozbiljan finansijski problem. Naime, "Netfliks" je otkazao film Megan Markl, prenosi "b92"  , iako je ista kuća bez velikih razmišljanja kraljevskom paru dala 100 miliona dolara, za realizaciju i ekranizaciju pomenutog dela.

Pročitajte: Tast iz pakla - Otac Megan Markl izneo optužbe o zetu Hariju, posle ovih reči ništa neće biti isto

Guliver Getty Images

 

Oni su još u jesen 2020. godine otvorili sopstvenu produkcijsku kuću "Archewell" i dugo najavljivana saradnja sa Netfliksom se očekivala. Ne uspevši da dve godine svoje ideje sprovedu u delu, Megan i Hari mogli bi snositi ozbiljne sankcije.

Pročitajte: Deca uopšte NISU NJENA? Teške optužbe na račun Megan Markl od njene ROĐENE SESTRE!

Guliver Getty Images

 

Animirani film "Biser" , u kom bi glava tema bila vojvotkinja i njeno rano detinjstvo u kojem se suočavala sa različitim preprekama, sada je otkazan, prenose svetski mediji. Ipak, s druge strane, Hari i Megan tvrde da će uskoro opravdati Netfliksove uložene milione. Navodno se radi na snimanju dokumentarca o "Invictus" igrama, a filmska ekipa pratila je Princa i Megan tokom poslednjih igara u Holandiji. 

Da li će uspeti da opravdaju dobijen novac i ne ugroze sigurnost i budućnost svoje dece-  sina Arčija i ćerke Lilibet Dajane, ostaje vreme da pokaže.

Pročitajte: Obmanula je ceo svet - Klupko tajni Megan Markl se odmotava, šta će na ovo reći princ Hari?

Alexi Lubomirski

 

 

Komentari (0)

Loading