Celebrity News

ŠTA SE DEŠAVA? Posle ove fotografije svi se pitaju da li su Nina Janković i Miloš Biković još prijatelji

Svađa Miloša Bikovića i Nine Janković najnovija je tema portala

ŠTA SE DEŠAVA? Posle ove fotografije svi se pitaju da li su Nina Janković i Miloš Biković još prijatelji

Da li se to dogodila svađa Miloša Bikovića i Nine Janković svi se pitaju nakon jedne fotografije koja je preplavila društvene mreže. Naime, lepa glumica su suprugom Matejom Dičićem u krugu prijatelja i članova porodice juče je predivnom žurkom do sitnih sati obeležila prvi rođendan ćerke Ivanke, koju je Biković iz nekog razloga propustio.

Pročitajte: Story otkriva: Bikovićeva devojka dala JASAN ZNAK da je KRAJ! OVO ne želi da mu oprosti! (FOTO)

Poznato je da Nina ima odličan odnos sa svim svojim klasićima, sa dvojicom kolega iz grupe se čak okumila, dok se sa Tamarom Dragičević i orodila, stoga niko ovakav ishod nije očekivao. Biković doduše nije jedini sa klase koji glumicu na dan ćerkinog rođendana nije ispoštovao. Naime, Jelisaveta Orašanin i Ivan Mihailović takođe nisu uspeli da dođu, međutim razlika između njih i Miloša je ta što su njih dvoje u očima javnosti imali opravdane razloge za odsustvo. 

Pročitajte: Suze i bol! Miloš Biković podelio tužne vesti, svi izjavljuju saučešće (FOTO)

Dobro je poznato da Jelisaveta već neko vreme sa suprugom, košarkašem Milošem Teodosićem i decom živi u Italiji i da nije u stanju baš svaki čas da dolazi u domovinu. Ivan, s druge strane, na proputovanju je svetom, dok Biković, koji nas je navikao da je na relaciji Srbija-Rusija, ovoga puta nigde nije otišao, bar se to može zaključiti po njegovim postovima koje objavljuje sa različitih lokacija u prestonici.

Iako je svađa Miloša Bikovića i Nine Janković jedino logično objašnjenje ovakvog ponašanja, ne možemo sa da tvrdimo da su se razmirice među klasićima zaista i dogodile, ono što je sigurno je da je Bikoviću ovoga puta nešto drugo bilo preče od Nine.

Komentari (0)

Loading