Celebrity News

Samoća je pretila da je slomi, a onda se pojavio ON: Mira Bobić Mojsilović KONAČNO SREĆNA (FOTO)

Privatan život Mirjane Bobić Mojsilović deluje vrlo zanimljivo, bar ga takvim popularna spisateljica u javnosti uvek predstavlja

Samoća je pretila da je slomi, a onda se pojavio ON: Mira Bobić Mojsilović KONAČNO SREĆNA (FOTO)

Pored toga što piše, možda čak i najlepše i najiskrenije ljubavne romane, Mirjana Bobić Mojsilović je i voditeljka, kolumnistkinja, pesnikinja, povremeno i vrlo talentovana slikarka, usto i požrtvovana ćerka, sestra, pa i ponosna majka mezimice. Po svemu nabrojanom reklo bi se da nema kada da predahne, da su joj dani i više nego ispunjeni, prvenstveno brigom o porodici, kući, a zatim i o poslu, da joj protiču zanimljivo i uvek u nekoj avanturi, te da nema kada da bude usamljena i sama.

Pročitajte: Privatan život Mirjane Bobić Mojsilović kao nadahnuće mnogima: Zavirite u skromni kutak književnice (FOTO)

Svako ko je ovo pomislio pogrešio je, a nešto više o samoći, usamljenosti i tome ko je u u tim periodima uvek uz nju, harizmatična književnica ispričala je u okviru kolumne na portalu "To sam ja media".

- Drugog dana praznika odšetala sam sa svojim psom do pijace, kupila sam zelje, i jagode, i bukovače, i mlade krompiriće. Pomislila sam da bih mogla nekoga da pozovem na ručak. Kapama sa bukovačama, krompirići i paradajz. Ali, obe sestre su me otkačile. Svi moji prijatelji su bili van grada. Kumovi se još uvek nisu vratili iz Španije, drugarici sam poslala poruku, ali nije mi odgovorila, komšije su bile u vikendici, mami je poziv stigao prekasno – već je bila ručala. Kapama je bila izvrsna – žali bože što sam je jela sama, Skuvala sam kafu, i otvorila kompjuter da završim ono što sam još juče započela. Stavila sam naočare, i onda, onda mi je prišla moja kuca i šapicom me nežno tapnula po nozi. Pomislila sam kako je ona uvek tu, i kad su svi tu i kad nikoga nema, kako je tu ta njuškica, i te oči, i ta šapica, i taj repić. I kako suviše često to njeno dragoceno prisustvo samo podrazumevam. Kako joj nikad nisam rekla hvala - britkim perom u okviru kolumne opisala je svoj trenutak otrežnjena Mira, kao i to da je naredne sate u samoći prekratila igrom sa psom, kao i sve druge sate i dane posle toga.

Pročitajte: Bez mnogo ulja, neprijatnih mirisa i prljavih sudova: Girice iz rerne po receptu Mire Bobić Mojsilović

Privatan život Mirjane Bobić Mojsilović neretko je na udaru medija, ipak do najtananijih osećanja i duboko skrivanih tajni književnice može se doći kroz njene kolumne, u kojima se ona ne štedi, a koje su vrlo inspirativne. Mnogo je onih koji se bore sa usamljenošću, a kratkim tekstom i ličnim iskustvom književnica je ponudila rešenje koje ne traži ni puno novca ni zalaganja, samo mnogo ljubavi.

Komentari (0)

Loading