Celebrity News

IDIOTI koji zaslužuju ŠAMAR: Karleuša na dan Konstraktinog nastupa na Evroviziji KONAČNO REKLA ŠTA MISLI O NJOJ! Ovo ćete pročitati dvaput

Konstrakta večeras nastupa u polufinalu na Evroviziji a komentar Jelene Karleuše tim povodom je iznenadio javnost

IDIOTI koji zaslužuju ŠAMAR: Karleuša na dan Konstraktinog nastupa na Evroviziji KONAČNO REKLA ŠTA MISLI O NJOJ! Ovo ćete pročitati dvaput

Poznato je da Jelena Karleuša nema dlake na jeziku i da sve što misli vrlo otvoreno svakome u lice kaže. Tokom duge uspešne karijere nije se trudila da podilazi ljudima, niti da prema tome gradi svoj muzički pravac i ukus. U vezi svega što se dešavalo na društvenoj, estradnoj ili pak političkoj sceni vrlo jasno je izražavala svoje mišljenje, čak i kad je to obavezno podrazumevalo medijski i javni napad na nju. Očekivalo se da će i povodom večerašnjeg učešća Srbije u polufinalu Evrovizije Jelena imati stav, ali ne i da će on biti baš ovakav, pun reči podrške.

Pročitajte: Epilog petnaestogodišnjeg sukoba šokirao javnost: Seka nikad otvorenije iznela stav o Jeleni Karleuši: ONA TO SVAKAKO JESTE!

Konstrakta joj se, na iznenađenje svih, mnogo dopala iako se nikada sa njom nije upoznala. Kako je istakla, sviđa joj se njena unikatna priroda, odnos prema poslu, poruke koje muzikom šalje, stoga je odlučila da joj u susret polufinalnoj večeri kroz neverovatnih par rečenica pruži najveću moguću potporu i pozove ljude u dijaspori da za nju glasaju. 

- Konstrakta je večeras pod rednim brojem 3. Vi znate koliko meni taj broj znači i koliko sam opsednuta tim brojem. Predosećam veliki uspeh. Pesma i koncept su top, a Konstrakta mega cool lik. Baš mi se dopada. Ta njena posebnost je tako inspirativna. U gomili apsolutnih idiota i polumozgova koji se danas na našim prostorima bave muzikom i kojima bih zalepila šamarčinu već na pola prvog stiha (da, toliko mi idu na k..), ona je bljesak! Šaljem joj puno poljubaca i čitavoj ekipi želim svu sreću u Torinu! U mislima šaljem cunami pozitivne kreativne energije našoj predstavnici. Neka nam broj tri donese sreću. Go Konstrakta! Go Serbia! Go No.3!!! - napisala je Jelena na "Instagramu", što će, verujemo Konstrakta ceniti, te da će se dve zvezde po njenom povratku u Srbiju konačno i upoznati.

Pročitajte: PODMUKLA BOLEST došla je u momentu najveće slave i Evrovizije: Konstraktinoj porodici nikada nije bilo teže

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @konstrakta

Komentari (0)

Loading