Celebrity News

PRVI PUT U PROVODU SA MAMOM: Ćerka Kristine Kovač doživela prelepo iznenađenje, svi komentarišu jedno (FOTO)

Ćerka Kristine Kovač brižna je prema svojoj majci, koliko i ona prema njoj...

PRVI PUT U PROVODU SA MAMOM: Ćerka Kristine Kovač doživela prelepo iznenađenje, svi komentarišu jedno (FOTO)

Ćerka Kristine Kovač, Tara Perović, veoma je vezana za svoju majku, koja se trudi da joj svaki slobodan trenutak podredi i svaki dan ispuni ljubavlju i majčinskom pažnjom. Budući da svoj život vode daleko da Srbije, u Švedskoj, gde se pevačica preselila, stiče se utisak da im je pored redovnih obaveza, svaki momenat uzbudljiv.

Ćerka Kristine Kovač sa mamom u provodu

Kristina često na društvenim mrežama objavljuje dešavanja iz svakodnevnog života, na čemu su joj njeniu pratioci zahvalni, te su se oduševili kada su videli kakvo je iznenađenje priredila Tari.

Pročitajte: Posle SVIH PROZIVKI Kristina Kovač objavila fotografiju sestre Aleksandre, zbog njenih reči mnogi PLAČU

Naime, pevačica je ćerku i njenu drugaricu povela na svirku, a sve je zabeležila prelepim fotografijama i opširnim pismom:

Pročitajte: Kristina i Aleksandra Kovač konačno zakopale ratne sekire - Jedan detalj bio je od presudnog značaja da se osmogodišnji sukob okonča (FOTO)

- Sinoć sam odvela Taru i njenu najbolju drugaricu Ines, na svirku Dotter, jedne od švedskih kantautorki koja nam se jako dopada. Dotter je pre par godina bila druga na nacionalnom takmičenju za pesmu koja će ići na Eurosong, a mi smo navijali da pobedi iz sveg srca. Dotter inače komponuje sa svojim dečkom, Dinom, koji je poreklom sa Balkana, iz Bosne, i Dino i ja smo na mom profilu za strance prijatelji, uz puno ćaskanja o muz. industriji u Švedskoj. Izuzetno talentovan tip, kick-ass producent i kompozitor. Enivej, nastup je bio u jednoj maloj sali (tako, kao bivša Fuzija u Domu Omladine) u Kulturhusetu u centru Stokholma. Publike je, na moje čuđenje, bilo malo za ono koliko Dotter zaslužuje. Žena je održala lekciju iz profesionalizma - nastupala je kao da nastupa pred milion ljudi na nekom stadionu.

Ćerka Kristine Kovač oduševljena

- Tara i Ines su u početku bile tipične švedske tinejdžerke (dete mi se izgleda prilagođava okruženju na razne načine!), te se nisu pomerile prvih 20 minuta, konsternirane stidom i činjenicom da je Dotter na 2 metra od njih. Onda su se, hvala Bogu, malo opustile i počele da mrdaju. Nakon nastupa, Dotter je strpljivo delila autograme i slikala se sa decom i odraslima, dok su Dino i bubnjar prodavali "merchandise" - majice, slike, dukseve sa likom Dotter. Ekipa složna u svemu i do kraja. Sa Dinom sam se izgrlila i nspokon i uživo upoznala. Toliko je divno podržao Taru (gledao je neke njene snimke na FBu) u njenoj budućoj karijeri, održao joj pravi "pep talk", ishvalio joj višu školu za pop kompozitore koju želi da upiše posle gimnazije, i baš nas zasuo pozitivnom energijom i podrškom. Tara je bila slatka i smešna u tome što polaka počinje da oseća čari bavljenja muzikom na sve moguće načine. Slikale su se sa Dotter, proćaskale (uz moju brbljivu pomoć), rekle joj da idu u istu školu u koju je ona išla... 

Pročitajte: Svi su tu osim Kristine - Aleksandra Kovač uskršnjom fotografijom otkrila kako izgleda izabranica njenog oca Kornelija

- A ja? Ja sam osetila neizmerno zadovoljstvo što sam dovoljno luda a zatim i sposobna, da mogu da u Švedskoj, svojoj novoj zemlji, upoznam Taroslavu sa kick ass producentom i kick ass kantautorkom, i da bude sasvim izvesno da oni možda jednog dana, za jedno 5-6 godina, ostvare i saradnju. Tako nekako - napisala je Kristina Kovač na "Instagramu" .

Komentari (0)

Loading