Celebrity News

Kad ga vidite odmah znate da je njegov: Goran Karan ima četiri sina, ali samo je ON očeva KOPIJA (FOTO)

Sinovi Gorana Karana odrasli su već momci, a čini se da nemaju baš najbolji odnos sa muzičarem

Kad ga vidite odmah znate da je njegov: Goran Karan ima četiri sina, ali samo je ON očeva KOPIJA (FOTO)

Goran Karan se dva puta ženio, jednom sa Meri, jednom sa Suzanom, a sa obe je dobio po dva naslednika.Sinovi Gorana Karana dosta su po mnogo čemu slični ocu, ipak kako su zbog njegovih poslovnih angažovanja i putovanja često od njega bili razdvojeni ne čudi što bolji odnos imaju sa majkama. 

Pročitajte: Goran Karan pravi vagabundo: Začet sam u Zagrebu, rođen u Beogradu, a živim u Splitu

Ata Images

 

Roko, Miran, Ivan i Ivor već su veliki momci a muzičar ne krije da su u godinama kada ga posmatraju kao neprijatelja, te da se oseća kao da sa njima najčešće vodi diplomatsko-političke razgovore, uvek na ivici da eksaliraju i dovedu do rata.

- Ima jedan citat koji možda najbolje opisuje naš odnos: “Kad sam imao šesnaest, otac mi je bio jako iritantan i glup i živcirao me, a s mojom 21. stanje mu se bitno popravilo.” Različito se ponašam sa svakim od njih. Poslednji sam put s Ivanom i njegovim prijateljima išao na paint­ball i to je ratovanje bilo simpatično. Ipak smo mi prirodni neprijatelji, moja i njegova generaci­ja.  Nisam političan i dip­lomatski tip. Impulsivnog sa­m­ karaktera, a porodični život pre­pun je diplomatije i politike. No snalazim se! Zapravo, ja tu ništa ne razumem, ne razumem ni ljubav - ali bar pevam o njoj - kazao je kroz smeh svojevremeno Goran pa dodao:

- Šalu na stranu, Meri i Suzana uložile su dosta u sinove, više od mene, kako bi oni postali o­n­o što su danas.

Pročitajte: Srceparajući potez Gorana Karana rasplakao ceo region (video)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @showbizz_fotke

 

Sinovi Gorana Karana svi do jednog muzikalni su na oca, ipak za sada izbegavaju javnu scenu, uopšte izlaganje javnosti. Svojevremeno se po medijima jedino provlačio Roko kojeg su nasilnici na šetalištu napali, zbog čega je dobio ozbiljnu povredu mozga.

Komentari (0)

Loading