Celebrity News

Kuća za britanske milionere: Zavirite u dom Nemanje Matića u Mančesteru, samo jedan detalj vredi kao stan u Beogradu (FOTO)

Dom Nemanje Matića u Engleskoj opremljen je nameštajem po ukusu fudbalera i njegove supruge i skupocenim detaljima

Kuća za britanske milionere: Zavirite u dom Nemanje Matića u Mančesteru, samo jedan detalj vredi kao stan u Beogradu (FOTO)

Vrlo strpljivo i pametno fudbaler rodom iz Uba Nemanja Matić gradio je svoju karijeru, te se danas, iako mu je možda i vreme za penziju, svrstava među najbolje na svetu. Oslanjajući se na talenat, rad i disciplinu harizmatični Ubljanin dogurao je čak do FK Mančester Junajted, što njemu i njegovoj porodici omogućava lep i lagodan život. Sa suprugom Aleksandrom, sinom FIlipom i ćerkama Teom i Anikom on se odmah po dolasku u Englesku useliio u raskošnu vilu u najboljem delu grada, sa prelepom baštom i dvorištem za najmlađe. Dom Nemanje Matića dobro je osvetljena trospratinca od cigala, koju krase veliki prozori i terasna vrata. Nešto slično kod nas može se naći recimo na Dedinju ili Senjaku, a spekuliše se da joj se vrednost procenjuje na nekoliko miliona dolara.

Pročitajte: NAJVEĆA PODRŠKA: Rastopićete se kada vidite kako ponosna deca Nemanje Matića navijaju za svog tatu (FOTO)

Instagram

 

Po useljenju u ovaj dom Nemanja i Aleksandra prvo su se dogovorili na koje mesto će smestiti teretanu. Izbor je pao na galeriju, koja gleda na dnevni boravak i samim tim na dvorište.

Pročitajte: Ovo niko ne bi uradio za svoju ženu! Pogledajte kakvo rođendansko iznenađenje je Nemanja Matić priredio supruzi Aleksandri (foto)

Dnevni boravak oni su dekorisali svetlim nameštajem. Fotelje i skupoceni kauč orijetnisali ka kaminu, a odmah iza njega našli su mesto stolu za ručavanje, namenjenom velikoj, za sada, petočlanoj porodici.

Pročitajte: Nije želela da sređuje fotografiju: Supruga Nemanje Matića pokazala kako zaista izgleda posle trećeg porođaja

Iz dnevne sobe proteže se pogled na zeleno dvorište, koje je bračni par ispunio ljuljaškama, klackalicama, trambolinama i brojnim drugim detaljima za najmlađe, dok je u manji deo bašte smestio nameštaj od pruća. Tu najviše uživa tokom jutarnjih sati uz prvi jutarnju kafu.

Pročitajte: Doručak s pogledom na Ajfelov toranj: Aleksandra i Nemanja Matić oduševili romantičnim fotografijama iz Pariza

Bazen koji krasi dom Nemanje Matića posebna je i priča za sebe. Nalazi se na prvom nivou i daje kući dodatnu čar, posebno zbog saznanja da njegovo godišnje održavanje vredi kao jedan manji stan u Beogradu.

Pročitajte: Supruga Nemanje Matića objavila divne vesti: Srećna sam i zbunjena

 

 

Budući da će se uskoro penzionisati Nemanja ozbiljno razmišlja gde da nadalje nastavi život, u Mančesteru gde se skućio ili pak da se vrati u domovinu i tu krene da gradi život ispočetka.

 

 

 

 

jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

 

 

Komentari (0)

Loading