Celebrity News

Nismo očekivali: OŽENIO SE Goran Bogdan, mlada blista u venčanici! Koleginica objavila fotografije sa ceremonije

Oženio se Goran Bogdan vest je koja je odjeknula regionom

Nismo očekivali: OŽENIO SE Goran Bogdan, mlada blista u venčanici! Koleginica objavila fotografije sa ceremonije

Hrvatski glumac Goran Bogdan u dugogodišnjoj je vezi sa koleginicom iz Srbije Jovanom Stojiljković. Uprkos velikoj ljubavi i međusobnom poverenju zaljubljeni par, po principu da ne čuje zlo, izbegavao je da do sada o svom odnosu javno govori, stoga ne čudi što je svaki, makar i sitan otkriveni detalj o glumcu i glumici danima bio i jeste glavna vest portala i tabloida. Ništa, međutim, nije više šokiralo javnost kao sveža vest "Oženio se Goran Bogdan".

Pročitajte: Više se NE MOŽE SAKRITI! Tajna AFERA Gorana Bogdana i velike hrvatske pevačke zvezde: LUDO SMO SE ZALJUBILI

Instagram

 

Informacija da je glumac stao na ludi kamen raširila se po društvenim mrežama, a odatle je i potekla. Naime, za to su krive fotografije sa seta novog filma "Živi i Zdravi" reditelja Ivana Marinovića, koji se ovih dana na crnogorskom primorju snima. 

Pročitajte: Prvi javni dokaz o pomirenju: Goran Bogdan na Instagramu podelio sliku Jovane Stojiljković i pokazao koliko je ponosan na nju

Instagram

 

Goran, naravno, u ulozi je mladoženje, dok njegova koleginica Tihana Lazović igra mladu, a ono što su svi primetili jeste da se u tim ulogama njih dvoje odlično zabavljaju. Čitava ekipa koju čine još i Dragana Dabović, Mirjana Joković... preponosni su na projekat, čije delove su odmah podelili sa pratiocima, a posebno su svima bili zanimljivi kadrovi sa venčanja, za koje je Bogdan čak morao da koriguje i frizuru.

Pročitajte:Goran Bogdan i Jovana Stojiljković: Neko želi da uništi našu ljubav!

Instagram

 

Zasigurno je da je reč o prekomičnom delu, koje svi jedva čekaju da pogledaju.  

Komentari (0)

Loading