Celebrity News

Ustala je i OTIŠLA posle sat vremena: Anastasija NAPUSTILA svadbu Kaće Grujić, za sve kriv Gudelj

Dečko Anastasije Ražnatović na prvom mestu je pevačici

Ustala je i OTIŠLA posle sat vremena: Anastasija NAPUSTILA svadbu Kaće Grujić, za sve kriv Gudelj

Već nekoliko dana dečko Anastasije Ražnatović, Nemanja Gudelj boravi u Srbiji, a budući da se ubrzo vraća u Španiju pevačica nastoji da mu boravak u srpskoj prestonici bude nezaboravan. Ne razdvaja se od njega, trudi se da mu po svim pitanjima ugodi, što je obostrano, ali i da sa njim prođe sva romantična mesta, restorane, kafiće i pritom uživa u noćnim izlascima i njegovom prisustvu i pažnji. 

Pročitatje: Svi se okretali za njima: Anastasija i Gudelj modno usklađeni i nasmejani prolaze beogradskim ulicama (FOTO)

Boško Karanović

 

Kada se sve ovo uzme u obzir potpuno je opravdano što je sa svadbe svoje dobre prijateljica Katarine Grujić, koja se juče udala pred Bogom za fudbalera Marka Gobeljića, otišla posle svega sat vremena, tačnije nakon mladenačkog prvog plesa.

Pročitajte: Evo zašto svi zavide Anastasiji: Fotografija otkriva zbog čega je Cecina ćerka POLUDELA za Nemanjom Gudeljom

Boško Karanović

 

Ona je, naime, imala drugi mnogo važniji zadatak, koji se potrudila da ispoštuje a tiče se njenog voljenog - da mu bude podrška na utakmici koju je u igrao u isto vreme kada se odvijala i Kaćina svadba. Ćerka Svetlane Cece Ražnatović izvinila se prijateljici, a potom otrčala na tribine sa kojih je bila najglasnija.

Pročitajte: Poklon koji je rasplakao Cecu: Otkriveno šta je Nemanja Gudelj kupio Anastasiji za rođendan, javnost podeljena (foto)

Instagram

 

Svako drugi bi se naljutio ali Kaća razume drugaricu, jer je i njen suprug fudbaler i svesna je šta podrška znači. Pretpostavljamo da će ovaj gest dečko Anastasije Ražnatović itekako umeti da ceni i sve što je propustila svojoj izabranici nadomestiti.

Komentari (0)

Loading