Celebrity News

Oženio se "dobri džin": Ekskluzivne fotografije sa venčanja Bobija Marjanovića, mladina venčanica će vas OSTAVITI BEZ TEKSTA

Venčanje Bobija Marjanovića iz snova

Oženio se "dobri džin": Ekskluzivne fotografije sa venčanja Bobija Marjanovića, mladina venčanica će vas OSTAVITI BEZ TEKSTA

Na leto 2014. godine organizovano je trostruko venčanje Bobija Marjanovića, jednog od najviših sportista Evrope. Emotivnom partnerkom Milicom Krstić on se oženio prvo na plaži Maroma u Meskiku, zatim na svečanoj ceremoniji sklapanja braka u Kući kralja Petra u Beogradu, a naposletku i u  manastiru Vavedenje Presvete Bogorodice, gde je važan zadatak donošenja prstenja imao njihov stariji naslednik Vuk. Mladoženjina burma tada sačinjena je od platine dok je mladina urađena od platine sa dijamantskim kamenčićima. 

Pročitajte: Bobi Marjanović otvorio vrata svog doma u Americi, pričao o svojim najvećim traumama i bombardovanju (VIDEO)

Privatna arhiva/Olivera Trifkovic

 

Košarkaš Raško Katić i Sanja Đukić kumovali su poznatom paru, dok su se među svedocima istoga dana našli i njihovi prijatelji zvezde sporta, estrade, glume..

Pročitajte:Za dlaku izbegnut skandal na svadbi Ognjena i Danijele Amidžić: Pogledajte ekskluzivne fotografije slavlja o kojem se mesecima pričalo

Privatna arhiva/Olivera Trifkovic

 

Svadbeni ručak i žurku za pamćenje Bobi i Milica upriličili su u jednom restoranu na reci, gde su se sa zvanicama družili do zore uz hranu i muziku, a prvi ples odigrali su uz numeru Something Stupid od Frenka Sinatre.

Pročitajte: Dragana Katić odabrala burme! Sreća je nakon toliko godina zakucala i na njena vrata: Šta će reći sinovi (FOTO)

Privatna arhiva/Olivera Trifkovic

 

Lepa mlada blistala je u venčanici, koju je odabrala na prvu loptu.

- Odlučila sam se za Elie Saab, za mene najlepšu venčanicu na svetu. Boban je imao klasičan crni Pal Zileri smoking koji mu je rađen po meri i uz koji su odlično uklopljeni kaiš i leptir mašna – ispričala je par dana nakon venčanja supruga košarkša za Story, koja je uglavnom sama osmilsila svadbenu dekoraciju enterijera, te su tako umesto ruzmarina zvanice nosile bedževe sa oznakom MB, koji sadrže početne inicijale mladenaca.

- Inicijali su rađeni po uzoru na one iz mog omiljenog filma veliki Getsbi. I muzika je bila u ritmu pesme iz tog ostvarenja, poznate pod nazivom A Little Party Never Killed Nobody. Pevao je Bobanov dobar drug, bivši košarkaš Ivan Ivanović i njegov bend Sedativ. Zaista smo se odlično proveli. U jednom danu smo uspeli da okupimo prijatelje iz Australije, Meksika iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, cele Srbije. Lep osećaj je znati da je neko prevalio pola zemaljske kugle smao da bi vas video –ispričala je tada Milica.

Pročitajte: KAO GROM IZ VEDRA NEBA! Udala se Sofija Rajović, u venčanici izgleda kao princeza! Pogledajte prve fotografije

Privatna arhiva/Olivera Trifkovic

 

 

Komentari (0)

Loading