Celebrity News

Stres zbog Vanjinih preljuba učinio svoje: Snežana Đurišić zabrinula sve, više ne izgleda kao ona stara (FOTO)

Snežana Đurišić smršala - evo zašto

Stres zbog Vanjinih preljuba učinio svoje: Snežana Đurišić zabrinula sve, više ne izgleda kao ona stara (FOTO)

Snežana Đurišić smršala, da li je Vanja uzrok tome?

Snežana Đurišić i njen emotivni izabranik Vanja Milošević već danima su glavna tema domaćih medija, usled priče o preljubi doktora Vanje. Naime, list "Svet" došao je do fotografija na kojima se Vanja na aerodromu ljubi sa drugom ženom.

Rajko Ristić

 

Naime, Snežana i Vanja pojavili su se zajedno u javnosti već nekoliko puta, čime je pevačica jasno stavila do znanja da je odabrala da veruje svom partneru.

Pročitajte: POSLE SVIH PONIŽENJA - Snežana Đuričić jasno stavila do znanja ODLUKU o RASKIDU sa doktorom Vanjom

Boško Karanović

 

Ipak, da ju je cela ova situacija potresla i da su joj emocije bili uzburkane svedoče poslednje fotografije pevačice. Snežana Đurišić smršala je vidno i dok na račun njene linije pristižu brojni komplimenti, mnogi se pitaju da li je odlučila da se pred leto dovede u sjajnu formu, ili je gubitak kilograma došao kao posledica stresa koji je preživela, zbog svega što se o njenom partneru poslednjih dana pisalo.

Komentari (1)

Loading
Bosa

23:38 14.06.2022

Snezana ne treba da se sekira I da pati za tim covekom.. Ja stvarno neznam sta je ona u njemu videla.. Covek je antipatican skroz.. Ona je za njega Merlin Monro.. Glavu gore Snezo, tebi pripada covek slican tebi, lep, pozitivan, I sresces ga.. Ne zali za tako ruznim covekom, I bez karaktera. Veliki pozdrav, I srecu ti zelim.. Pevaj samo, I osmeh na lice.