Celebrity News

Hana Huljić se u osmom mesecu trudnoće skinula u kupaći: Svi su primetili jednu stvar (FOTO)

Trudna Hana Huljić uživa u poslednjim nedeljama blagoslovenog stanja

Hana Huljić se u osmom mesecu trudnoće skinula u kupaći: Svi su primetili jednu stvar (FOTO)

Da joj lepo stoji blagosloveno stanje trudna Hana Huljić pokazala je nedavno i to u kupaćem kostimu. Supruga Petra Graša, po udaji za muzičara vešto skriva svoj privatan život, međutim njena drugarica kroz par zajedničkih fotografija otkrila je detalje koji mnogo govore o tome kako se ćerka Tončija Huljića oseća, koliko uživa u braku, ali i u iščekivanju naslednice.

Pročitajte: RASTALI SE Petar Grašo i Hana Huljić, trudna supruga se oglasila na Instagramu (FOTO)

Instagram

 

Budući da je letnja sezona, te njen muž puno putuje i radi Hana se prepustila druženju sa drugaricama i kumom Domenikom Žuvelom, koju je zbog uloge supruge nakratko zapostavila. Ona se, naime, sa svojom starom družinom otisnula na obalu, gde je uživala u divnom danu, ali i prijatnoj zakusci koju su devojke prethodno pripremile. S obzirom na to da Hana sada mora daleko bolje i zdravije da se hrani na improvizovanoj trpezi na šljunkovitoj plaži našlo se nadasve voće, a bilo je i testa i umaka koje takođe lepa trudnica preferira.

Pročitajte: Kakav prizor! Danijela Martinović i Hana Huljić jedna do druge, život zaista piše romane (foto)

Instagram

 

Trudna Hana Huljić u kupaćem nije skidala osmeh sa lica, trudnički stomak ispod svetlo plavog kupaćeg kostima se jasno video, te su se verni pratioci njene kume mogli uveriti u to koliko joj blagosloveno stanje prija.

Pročitajte: Dvaput smo pogledali i jedva je prepoznali: Šta je nateralo Hanu Huljić da napravi ovako drastičnu promenu izgleda u trudnoći (FOTO)

Instagram

 

Ispod jedne od slika hrvatske pevačice stoji komentar: 

- Imamo puuuno razloga da slavimo, ali napokon skupa! - napisala je Domenika i potvrdila ono što su mnogi sumnjali a to je da je Hana sada kao udata žena potpuno posvećena porodičnom životu kraj Graše te da za druženje, na koje je ranije navikla, nema baš mnogo vremena.

Komentari (0)

Loading