Celebrity News

Ponosno pokazala STOMAČIĆ: Posle sina i ćerke u dom Tamare Dragičević i Petra Benčine STIŽE I TREĆA SREĆA? (FOTO)

Tamara Dragičević trudna po treći put - vest je koja se proširila portalima

Ponosno pokazala STOMAČIĆ: Posle sina i ćerke u dom Tamare Dragičević i Petra Benčine STIŽE I TREĆA SREĆA? (FOTO)

Da je Tamara Dragičević trudna po treći put piše se po portalima, a sve na osnovu jedne fotografije koju je glumica pre neki dan objavila na "Instagramu". Želivši da se pohvali savršeno skrojenom haljinom Tamara je otkrila stomačić na osnovu kojeg se nametnuo zaključak da je u blagoslovenom stanju. Glumica je nekoliko puta ispozirala u istoj odevnoj kombinaciji, a koju god pozu da je napravila i iz bilo kog ugla da je slikana nije moglo da se ne primeti da joj je do sada ravan i zateknut stomak, malo iskočio.

Pročitajte: Tri generacije: Tamara Dragičević objavila porodični portret sa majkom, sestrom i ćerkom, RASPLAKAĆE I NAJJAČE (FOTO)

 

 

Odmah su krenuli da se nižu komentari njenih pratilaca. Neko je i čestitao, ipak više je bilo onih koji su govorili da se lepa dramska umetnica samo prethodno dobro počastila, ili možda popila malo više vode, te da se to odrazilo na njen struk.

Pročitajte: Prelepe vesti iz doma Tamare Dragičević i Petra Benčine: Glumica objavila fotografiju i rasplakala sve

Instagram

 

Budući da se ona i njen suprug Petar Benčina na tu temu nisu oglašavali, iako su od samog početka uvek bili transparentni i otvoreni prema medijima, definitivan zaključak većine na samom kraju bio je da je sve pogrešno protumačeno.

Pročitajte: Tamaru i Mišu svi odlično znate, a ovo je njihova tajanstvena sestra Marija koja beži od kamera (foto)

Instagram

 

Tamara Dragičević trudna po treći put, ipak nije vest već puka spekulacija.

Komentari (0)

Loading