Celebrity News

Neda Ukraden adaptirala rodnu kuću porušenu u ratu: Bolja je od najluksuznijih vila, unuci oduševljeni(FOTO)

Dom Nede Ukraden u Imotskom odmor je za oči

Neda Ukraden adaptirala rodnu kuću porušenu u ratu: Bolja je od najluksuznijih vila, unuci oduševljeni(FOTO)

Porodična kuća u Hrvatskoj gde su joj se roditelji venčali i nju dobili, gde je prohodala i prve stihove trčući kroz vinograd otpevala dom je Nede Ukraden.

Pročitajte: Dugo ga je krila od očiju javnosti iz neverovatnog razloga: Evo kako izgleda bogati DEČKO Nede Ukraden (FOTO)

Instagram

 

Pevačici je roditeljska kuća, smeštena na svega 30 minuta do mora, u ratu potpuno devastirana, a činjenica da tamo ne može više da prenoći,svih prethodnih godina rastužovalo ju je. Obećala  je da će kuću svojega deke i bake jednoga dana renovirati iz temelja i taj dan je došao.

Pročitajte: Ćutao je jer je morao: Zet Peca godinama skriva tajnu svoje tašte Nede Ukraden i pokojnog Marinka Rokvića

Instagram

 

Par meseci pre korone eatradna umetnica krenula je sa uređenjem kuće, a tek nedavno je to i privela kraju i povela tamo unuke.

Pročitajte: Sve je od nule stvorila! Zavirite u morski dom Nede Ukraden u Crnoj Gori, od luksuza i prefinjenosti bole oči (FOTO)

Instagram

 

Prvi susret bake i unuka u njenom rodnom mestu ona je zabeležila telefonom, dok se u pozadini video bazen i raskošni pogled na more i zelena polja, a svi su komentarisali da se pevačica sigurno lepo istrošila.

Komentari (1)

Loading
Sanja

23:31 01.07.2022

Vala toliko je radila pa moze sebi i kucu dici - svaka cast!