Celebrity News

Isplivali novi detalji razvoda Svetozara Cvetkovića i Jelene Đokić! Glumica otkrila: "Nismo imali toplu vodu, grejali smo na lonče"

Bivša supruga Svetozara Cvetkovića otkrila nove detalje iz života sa kolegom

Isplivali novi detalji razvoda Svetozara Cvetkovića i Jelene Đokić! Glumica otkrila: "Nismo imali toplu vodu, grejali smo na lonče"

Kada je odlučila da stavi tačku na brak sa kolegom bivša supruga Svetozara Cvetkovića, Jelena Đokić potpuno se distancirala od medija. Nije na tu temu ništa želela da priča a kamoli da iznosi detalje koji su do razdora braka doveli. O njoj i Svetozaru i njihovom životu nakon razvoda znalo se tek na osnovu onoga što su oboje delili sa pratiocima na društvenim mrežama i tu nije bilo ničega što bi moglo objasniti zašto su nakon toliko godina pod istim krovom rešili da je kraj.

Pročitajte: Sveže razvedena glumica podelila prelepe vesti: Jelena Đokić objavila fotografiju trudničkog stomaka! (foto)

Jakov Simović

 

Da im nije išlo sigurno je tačno, u suprotnom se na taj korak ne bi odlučili, a zaključak je da, uprkos tome što je navikla na borbu i udarce, Jelena očigledno nije više mogla da se nosi sa bračnim problemima. Svojevremeno u jednom izlaganju spomenula je da je  život nije mazio te da su je brojni izazovi kalili, zbog čega je dosta jaka i može mnogo toga na leđima da ponese. Odnos sa Svetozarom evidentno je prešao čak i njene granice.

Pročitajte: Da li je bolji frajer od Svetozara: Evo ko na rođendan sada ljubi Jelenu Đokić (FOTO)

ATA Images

 

Bivša supruga Svetozara Cvetkovića o teškom razdoblju

Iz rodnog ratnog Splita te 1991. godine ona se naime sama,bez roditelja, preselila kod rođaka u Mladenovac, gde je okončala osnovnu školu.

"Imala sam četrnaest godina, bila sam primeran đak, omiljen u kolektivu. Družili smo se na ulici, Split je bio bezbedan kada sam bila klinka, a ja sam bila od onih koje uvek među prvima biraju za druženje, bila sam spretna u svemu. Onda odjednom postaješ nepoželjan, a oni loši postaju nosioci neke nove reči, nove priče. To ti do te mere poremeti sistem da kada je došlo vreme da bežim, da idem, ja sebi nisam dozvolila da patim zbog toga. Da li je to bio prkos, inat, ne znam, bila sam klinka i još sama. S mora sam stigla na sneg po kome nisam umela ni da hodam, a do škole je bilo 40 minuta. Padala sam po njemu kô kruška. Mislim da sam se na rez preobratila baš iz te kontre. Srećom, uletela sam tada u ruke svoje sestre Gabrijele, koja je već tada bila potpuno u svetu rokenrola, andergraunda, bendova, proba. I ja sam iz pop-kulture, "New Kids on the Block", do kraja uletela u rokenrol, u kome sam do dana današnjeg. Ne mislim sada da je uopšte bilo loše to što mi se desilo, ne. Dobro je stajati na svojim nogama. Često sam ostajala bez baze, stvoriš negde neke ljude, pa se premestiš, i onda se pitaš šta ćeš sad s onim. Vremenom, to iza tebe bledi. Ali, neki kontakti traju i danas. Izabrala sam da nikada ne patim za onim što je bilo ranije - kazala je ranije glumica, kojoj ni studentski život nije bio bajan. Sa roditeljima i bratom preselila se na Cetinje gde je živela u teškim uslovima.

- Živiš u studentskom domu, gde si samo utorkom i četvrtkom imao toplu vodu. Ostalim danima greješ na lonče. Pristaneš na to. Ali, tu iskristališeš svoju želju. A kada završiš fakultet, onda si svoj čovek - kazala je.

Pročitajte:Pokupila je decu i otišla OVDE! Evo gde živi Jelena Đokić posle RAZVODA, jedan DETALJ će vas baš začuditi (FOTO)

Nemanja Vojnović

 

 

Komentari (0)

Loading