Celebrity News

Gordana, pa gde si ti bila? Miroslav Ilić DOČEKAO NOVU GODINU sa ljubavnicom Mirjanom, isplivala fotografija iz hotela

Detalji veze Miroslava Ilića i Mirjane Antonović isplivali

Gordana, pa gde si ti bila? Miroslav Ilić DOČEKAO NOVU GODINU sa ljubavnicom Mirjanom, isplivala fotografija iz hotela

Ma koliko detalji veze Miroslava Ilića i Mirjane Antonović domaćoj javnosti bili poznati, pevač se nikada nije ustručavao da javno porekne svoje emocije, ne prizna sina i Mirjanu počasti po kojom uvredom. Ipak, Mirjana se svojski trudi da javnost shvati pravu istinu i spozna pravo lice pevača.

Osim što i uprkos dokazima da je Devin njegov sin, Miroslav ne želi da ga prizna, iz poštovanja prema svojoj ženi Gordani javno ne želi ni da prizna aferu sa Mirom. Ipak, činjenica je da fotografije ponekad govore više od reči, ma koliko ona čvrsta bila.

Pročitajte: Pozvala me je, čula sam urlike i PRETNJE - Svi detalji stravičnog prvog telefonskog razgovora supruge i ljubavnice Miroslava Ilića

Privatna Arhiva

 

Najnoviju fotografiju koja potvrđuje njihovu aferu, u vreme kada je Miroslav već bio u braku sa Gocom, Mira je objavila na svom "Facebook" profilu. Reč je o fotografiji nastaloj na dočeku Nove godine u Kanadi, na kojoj su kao par, Miroslav i Mirjana u društvu prijatelja, samo tri meseca pre rođenja sina Devina, koga Miroslav kasnije nikada nije priznao.

Privatna Arhiva

 

Detalji veze Miroslava Ilića i Mirjane Antonović sve više izlaze na videlo, a kada će pevač konačno prestati da poriče, ostaje da vidimo.

Komentari (0)

Loading