Celebrity News

Dolazak u Srbiju zamalo ga je koštao života: Suprug Branke Katić hospitalzovan (FOTO)

Muž Branke Katić obožava da dođe u Srbiju i druži se sa glumičinom porodicom i prijateljima

Dolazak u Srbiju zamalo ga je koštao života: Suprug Branke Katić hospitalzovan (FOTO)

Na brojne kompromise muž Branke Katić, Džulijan Farino pristajao je otkako je uplovio u vezu sa glumicom. Za početak odbacio je vegeterijanski pristup i prihvatio pravoslavlje, kako bi se sa Brankom po svim našim običajima venčao u pravoslavnoj crkvi. Imali su i divan hor što dramska umetnica opisuje kao jedan od najlepših trenutaka u svom životu. Narednih godina Farino nikada nije postavljao pitanje dolaska u Beograd za praznike, iako mu je jedna takva poseta srpskoj prestonici umalo došla glave.

Pročitajte: Zbog njega je otišla na drugi kraj sveta: Upoznajte muža Branke Katić (foto)

Mirko Tabađević

 

Naime, oko Nove Godine, kada se najviše hrane konzumira, suprug Branke Katić zaradio je takozvani balkanski virus, koji ga je potpuno pokosio. Završio je na jednoj maloj privatnoj klinici u bolničkom krevetu, a kako je sve to teklo, koliko se on uplašio, a koliko mu je na kraju kada se sve završilo sve to bilo egzotično, komično, uzbudljivo i za prepričavanje, dramska umetnica prisetila se svojevremeno u okviru jednog TV intervjua:

- Nova Godina je bila kada ga je neki strašan Balkanski virus pokosio, pao je u postelju i imao je baš visoku temperaturu. Na Badnje veče kada ovde gotovo ništa ne radi smo ga odveli u neku privatnu kliniku, gde su mu dali Novalgetol koji se više ne koristi u Engleskoj i vitaminski neki konktel..koji je takođe tamo neprihvatljiv. Oni intravenski jako malo toga daju, kažu da je to sve šok za organizam. Dva sata je ležao dobiijao je infuziju. Na kraju svega kada mu se vratila boja, došao je doktor sa pitanjem: "Kako se osećate? "Tako kao da bih mogao da zapalim jednu cigaru" - odgovori mu on, a naš će doktor ushićeno: To je odličan znak, izvolite zapalite.". Tu je pao mrtav, nije mogao da veruje - prisetila se kroz smeh dramska umetnica i otkrila da se njen suprug uveliko u međuvremenu navikao na srpski mentalitet, običaje, zaobilaženje pravila i zakona...kao i da izuzetno voli da dođe ovde i druži se sa njenom porodicom i prijateljima.

Pročitajte: Dani obojeni tugom: Branka Katić slomljena, ostala bez najveće životne podrške

 

Komentari (0)

Loading