Celebrity News

VIŠE NE BIRAJU NI VREME NI MESTO! Sve pršti: Prvi javni sukob Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića (FOTO)

Sukob Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića poprimio javne razmera

VIŠE NE BIRAJU NI VREME NI MESTO! Sve pršti: Prvi javni sukob Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića (FOTO)

Sukob Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića već duže je tema domaćih medija. Naime, Filip je zbog poslovnih obaveza dugo bio u Americi, a njegovo odsustvo mnogi su protumačili kao znak bračne krize. Ipak, čini se da su stvari malo drugačije, jer po svom povratku u Srbiju, suprug Aleksandre Prijović koristi svaku priliku da bude pored nje.

Sada kada Aleksandra uveliko promoviše svoj album, bračni par Živojinović shvatio je da bi napis poput "Sukob Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića uzdrmao javnost", dodatno uticao na njen marketing. Zato su odlučili da se našale i time zbune i pratioce i medije, pa su na "Instagramu" imali prvu javnu, malu bračnu svađu.

Pročitajte: Zar je dotle došlo? Ujedinjene Brena i Zorica posle šuškanja o razlazu PROGOVORILE o braku Aleksandre i Filipa (FOTO)

Ata Images

 

Naime, Aleksandra je fanove obavestila da slede spotovi za još dva, finalna singla sa novog albuma, a u priču se uključio i njen suprug, da bi prepiska ubrzo zatim dobila zaniljive razmere.

- Do zaključenja albuma ostale su još dve pesme, 'Ja sam odlično' i 'Marš'. Otkriću vam da su obe brze, jedna od njih je moj favorit, a koji je naziv vama zanimljiviji? - pitala je Aleksandra pratioce na Instagramu, na šta je Filip odgovorio:

- Ma, MARŠ... Ne toliko zbog pesme, nego sam morao da iskoristim ponuđenu priliku da ti to kažem.

Na duhovitu dosetku svog muža pevačica je odgovorila u istom stilu:

- Marš ti! Je l' moguće da si ovo napisao javno? Blokiraću te - napisala je ona, a fanovima je odmah bilo jasno da je u pitanju šala i da među bračnim partnerima stvari odlično funkcionišu.

Pročitajte: ZBOGOM ZAUVEK! Aleksandra Prijović obrisala sve fotografije sa Filipom sa Instagrama

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading