Celebrity News

Sin Mire Banjac teško je podneo odlazak iz Beograda: Evo gde sada živi sa glumicom i kako su uredili dom (FOTO)

Dom MIre Banjac prostrani je salonac u Novom Sadu

Sin Mire Banjac teško je podneo odlazak iz Beograda: Evo gde sada živi sa glumicom i kako su uredili dom  (FOTO)

Stan u samom centru Novog Sada, opremljen starinskim nameštajem, skupocenim umetninama i uspomenama na Zorana Radmilovića i Miku Antića je dom Mire Banjac. Glumica se svojevremeno u grad u kom je u mladosti živela iz Beograda preselila sa sinom Branislavom Jovanovićem, koji je teško podneo seldibu iz prestonice, navodno jer je u njoj već imao uređen profesionalni angažman.

Pročitajte: Mira Banjac zvezda svečane premijere digitalno restaurisanog filma Čuvar plaže u zimskom periodu

youtube printscreen

 

Želivši da ponovo oseti vojvođanski Mira je insistirala na preseljenju, a nekretninu je uredila po uzoru na onu koju je imala u Beogradu. 

Pročitajte: Mira Banjac u 91. godini doživela saobraćajnu nesreću, otkriveno u kakvom se stanju nalazi glumica

youtube printscreen

 

Stilski nameštaj u mahagoni boji krasi Mirinu trpezariju i dnevni boravak, dok sa zidova vise umetnička dela koja je ranijih godina oštrim okom birala.

Pročitajte: Mira Banjac: Čuvam glavu jer ona “telefonira” svemu

youtube printscreen

 

Težak život je imala Mira, otac ju je napustio u ranom detinjstvu, i sama se razvela te joj je osećaj porodice uvek falio, neizmerno joj je drago stoga bilo kada je naslednik odlučio da nastavi život sa njom, brine o njoj i na kraju krajeva preseljenjem u Novi Sad udovolji njenoj želji da užurbani život  zameni daleko usporenijim tempom.

Pročitajte: Mira Banjac sa verom u bolje sutra: Bila sam na ivici da dignem ruku na sebe

youtube printscreen

 

Dom Mire Banjac smešten je na odličnoj lokaciji odakle ona može da prošeta do pozorišta, galerija, ali i do pijace na kojoj je rado prodavci dočekuju. I dalje je i profesionalno vrlo aktivna, te priznaje da joj nije problem da odvoji sat vremena vožnje kako bi došla do Beograda učestvovala u projektima i prisustvovala premijerama. Mira je omiljena među glumicama stare garde, a svi načulje uši kada prepričava svoje dogodovštine sa Zoranom Radmilovićem i Mikom Antićem koji su joj bili česti gosti. 

youtube printscreen

 

youtube printscreen

 

 

Komentari (0)

Loading