Celebrity News

Šta će reči Marta? Mile Kitić šokirao izjavom: Voleo bih da priznam vanbračnog sina

Vanbračni sin Mileta Kitića tema je svih tabloida

Šta će reči Marta? Mile Kitić šokirao izjavom: Voleo bih da priznam vanbračnog sina

Da vanbračni sin Mileta Kitića postoji pričalo se i pisalo ranije, a te spekulacije ponovo su pre par dana dospele u medije.

Pročitajte: Nije čudo što je napustila Srbiju: Marta uhvatila Mileta u preljubi, ovo su svi detalji

Rajko Ristić

 

Naslednik folk pevača navodno živi u Nemačkoj sa svojom majkom, a  da li u tome ima istine Kitić je pojasnio u intervjuu za Svet:

- Skoro je izašlo kao šokirana javnost Mile Kitić ima još jednu ćerku. Pa ja imam ćerku iz prvog braka, to nije tajna. Ona ima četrdeset i nešto godina . Pišu da živi u Nemačkoj, a ona živi u Beogradu. U kontaktu smo, Elena se isto sa njom druži baš su nedavno bile na Zlatiboru. Unuka mi je balerina u Amsterdamu, unuk mi je zavšio fakultet, sve je to na svom mestu. Ja često pitam jel treba nešto i pomažem koliko mogu - poćeo je priču Mile pa pojasnio najnovije spekulacije:

-  Vanbračni sin Mileta Kitića je samo priča. Mene je po Nemačkoj jurila neka lujka, ja sam rekao da je psihopata i ona me je tužila.Išli smo na sud, platio sam sudske troškove jer javno ne smeš da kažeš da je neko psihopata. Ali to je stvarno davno bilo. Od vanbračnog sina nema ništa, mogu da pričaju šta hoće. Da imam sina ja bih ga priznao, ako je moj naravno - izjaviio je.

Pročitajte: Mileta možda i prepoznate, ali Martu teško: Pogledajte kako je slavni estradni par izgledao KAD SU SE TEK ZAVOLELI (FOTO)

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading