Celebrity News

Dugo je trajala njena borba za majčinstvo, a sada su u dom Anite Mančić pristigle NAJLEPŠE VESTI (FOTO)

Borba za majčinstvo Anite Mančić je odavno okončana

Dugo je trajala njena borba za majčinstvo, a sada su u dom Anite Mančić pristigle NAJLEPŠE VESTI (FOTO)

Dobro je svima poznata borba za majčinstvo Anite Mančić. Dramska umetnica o ovoj temi govorila je nebrojeno puta najviše iz želje da pomogne drugima. Da ženama sa istim problemom pruži snagu da nastave da se bore, a muškarce osvesti i poduči ih da nedostatak potomstva ne treba da pripisuju samo ženama, već da skupe hrabrost i sami odu na pregled ne bi li se ustanovio pravi razlog steriliteta.

Pročitajte: Anita Mančić: Ovo je moja neostvarena želja

Nebojša Babić

 

Borila se dugo Anita da postane majka, veliku podršku na tom putu imala je od svog supruga, nažalost, san o majčinstvu nije uspela da ostvari. Splet okolnosti darovitu umetnicu nije obeshrabio, naprotiv, usmerio ju je na drugi put o kom ona danas ponosno govori.

Pročitajte: Ispovest koja slama srce: Teška borba za majčinstvo Anite Mančić ostavila trag: Telo je počelo da se buni

Mića Jović

 

Borba za majčinstvo Anite Mančić okrenula je umetnicu dobročinstvu i radu sa decom sa posebnim potrebama, tačnije sa daunovim sindromom. Nekolicini njih ona drži dramska predavanja, i ponosna je sa kakvom posvećenošću doživljavaju glumu. Upravo oni su joj bili specijalni gosti kada je primala nagradu "Žanka Stokić". Anita tvrdi da nikada nije bila srećnija.

- Oni su zaista prepuni ljubavi, imali su potrebu da sa mnom imaju jako blizak kontakt. Ta neka razmena ljubavi i njihova potreba da budu deo normalnog života, ja verujem da oni imaju i svest o tome. Verujem u njih jako. Sa nekima sam uspela da uradim stvari za koje su mnogi tvrdili da nije moguće. Između ostalog jedan dečko uspeo je da kaže celu rečenicu. Dovodila sam na naša druženja kolege. Kada sam dobijala nagradu, celoj grupi sam obezbedila ložu imala sam kratki govor , a onda sam ih predstavila. Krenuo je aplauz oni su izleteli na scenu i klanjali  su se sve vreme, jer su naučili da se to radi. I kaže mi Mira Banjac koja mi je priznanje uručila, da nikada takvu dodelu nije imala - prisetila se Anita.

 

 

Komentari (0)

Loading