Celebrity News

O da, DEČAK JE! U dom Jelene Karleuše stiže pojačanje, od razvoda neće biti ništa

Jelena Karleuša pronašla utehu u njemu

O da, DEČAK JE! U dom Jelene Karleuše stiže pojačanje, od razvoda neće biti ništa

Foto: Edi Adlan

Nakon burnog emotivnog perioda kroz koji je prošla Jelena Karleuša u borbi za očuvanje braka, konačno su u porodični dom na Dedinju stigle lepe vesti. Da bi i devojčice bračnu krizu svojih roditelja lakše podnele majka je odlučila da ih obraduje novim članom porodice. Jelena Karleuša pronašla je utehu udomivši kucu, koja je u njihov dom donela radost.

Kako pevačica važi za velikog borca za prava životinja i svoju popularnost koristi na najbolji mogući način podižući svest o ovoj bitnoj temi, sada je otišla korak dalje te je svoju humanost pokazala i na delu.

Žena velikog srca, spremna da drugima pomogne u nevolji, očito je Jelena Karleuša pronašla utehu nakon razvoda i svih nedaća u kojima se našla, udomivši psa kog su prethodni vlasnici odbacili.

Proćitajte: Nakon što je Karleuša objavila da se ne oseća kao deo porodice, OGLASIO SE DUŠKO! Fotografija SVE GOVORI

Naime, poznato udruženje za brigu o životinjama pronašlo je vidno zapuštenog psa na jednoj deponiji te su ga odmah zbrinuli i pružili mu potrebnu zdravstvenu negu. Vest je stigla do popularne pevačice Jelene Karleuše koja se bez ustručavanja odlučila da mališanu pruži bolje životne uslove.

Jelena je na svom Instagram nalogu objavila fotografiju sa malim psom u naručju uz objašnjenje zašto se odlučila na ovaj humani gest:

Pročitajte: Pokušali da sakriju od svih - Razdvojeni Jelena i Duško našli se pred OZBILJNIM zadatkom, OVO SU detalji tajnog SUSRETA

Instagram printscreen

 

- Bio je odbačen, izbačen na ulicu, nađen u teškom stanju na deponiji u raspaloj fotelji. Dobri ljudi su ga spasili i objavili slike, ošišali, okupali, lečili kod veterinara. Onda se javila jedna čudna plava žena sa željom da ga usvoji. I nečiji život se od današnjeg dana pretvara u bajku.

- Usvajajte životinje, volite životinje, pomozite životinjama! P.S. A oni koji su ga izbacili na ulicu i terali sa kapije kad se vratio, neka gledaju kako ovaj pas živi od sada bolje od njih. Nisu ni zaslužili bolje - napisala je Karleuša pozirajući sa novim ljubimcem.

Pročitajte: PREOKRET: Jedan gest Jelene Karleuše otkrio u kakvim je ZAISTA odnosima sa Duškom, da li je ovo NAJAVA POMIRENJA?

Instagram printscreen

 

Usledilo je oduševljenje njenih fanova, a samo neki od komentara bili su: "Kakva si ti zena. Čudna, ali humana i dobra", "Evo zbog cega gotivim Jelenu", "Divo, ti stvarno imaš veliko srce", "Srce kao kuća", "Bravo, predivno", "Blago kuci, sad će da uživa"

 

Komentari (1)

Loading