Celebrity News

Zar posle svega? PALO POMIRENJE Lukasa i Sonje, uhvaćeni u Crnoj Gori, pevač sve potvrdio (FOTO)

Pomirili se Aca Lukas i Sonja glavna je vest dana

Zar posle svega? PALO POMIRENJE Lukasa i Sonje, uhvaćeni u Crnoj Gori, pevač sve potvrdio (FOTO)

Nebrojeno puta do sada Aca Lukas, koji je ponosni otac četvoro, Lazara, Andreja, Miljane i Viktorije, tvrdio je da je za svoje naslednike spreman na sve. Da bi ispunio njihove želje i video osmehe na njihovim licima on povremeno čini ludosti, a jedna od njih, po mišljenju javnosti, dogodila se i nedavno na crnogorskom primorju, zbog čega portalima kruži naslov "Pomirili se Aca Lukas i Sonja".

Pročitajte: Očevi im se MRZE, porodice su se raspale, a sada imamo i fotografije kao dokaz kako se Sofija Šašić slaže sa mlađom sestrom Viktorijom

Andreja Damnjanović

 
 

Naime, muzičar je zbog svoje najmlađe naslednice pristao na zajedničko letovanje sa bivšom suprugom Sonjom Vuksanović, sa kojom je prošao vrlo turbulentan period. Ako se prisetimo, Sonja je Acu u neko doba čak prijavila i za porodično nasilje, zbog čega je boravio u pritvoru, ipak pevač folk muzike odlučio je da sva pomenuta dešavanja ostavi daleko u prošlosti i još jednom pređe preko svojih ubeđenja, a sve zbog Viktorije. 

- Najmlađi član jedino i ide sa mnom, ostali idu svojim putem. Ovi stariji samo traže avionske karte da im se kupe. A s Viktorijom odemo Sonja i ja, iako nismo zajedno, ali s Viktorijom odem -  izjavio je pevač, koji već neko vreme sa bivšom izabranicom i mezimicom boravi u Crnoj Gori. Deo odmora on je doduše posvetio i sinu Lazaru, njegovoj supruzi Ani i unuki, a ostatak vremena nastoji da bude kraj Viktorije i naravno Sonje.

Pročitajte: Istina je, VARAO SAM ŽENU SA NJOM! Aca Lukas PRIZNAO aferu sa OVOM POZNATOM PEVAČICOM (FOTO)

Luka Šarac

 

Na pitanje da li misli da će javnost ovo putovanje protumačiti pogrešno i eventualno zaključiti da su se pomirili  Aca Lukas i Sonja, pevač kaže:

- Potpuno mi je bespredmetno da to i objašnjavam nekom. Ako je to nekom interesantno, neka tumači kako hoće. Ja znam šta radim u životu. Neću da se pravdam bilo kome. Kad god odemo negde, mi smo srećni i veseli. Ja svoje dete volim i za nju ću da uradim sve na svetu. Za svoju decu ću uvek da uradim sve. A naravno neću nešto što je protiv volje, ja sam sa Sonjom u super odnosima - zaključio je Lukas.

Komentari (0)

Loading