Celebrity News

Jelena može da gleda i plače: Svetozar Cvetković u zagrljaju OVE prelepe brinete preboleo RAZVOD (FOTO)

Nova emotivna partnerka Svetozara Cvetkovića čini se da više nije tajna

Jelena može da gleda i plače: Svetozar Cvetković u zagrljaju OVE prelepe brinete preboleo RAZVOD (FOTO)

Petar Đorđević

Nije mnogo prošlo od kako su Svetozar Cvetković i Jelena Đokić obelodanili da se razvode, ipak javnost je znatiželjna da sazna da li su nekadašnji supužnici i roditelji dvoje dece Klare i Luke pronašli utehu u novim partnerima.

Pročitajte: Razvod ga je uništio: Svetozara Cvetkovića NEĆETE PREPOZNATI (FOTO)

Vladimir Šporčić

 

Na osnovu objava Đokićeve na "Instagram" profilu jasno se da zaključiti da kod nje mesta za tugu nema, tačnije da je odavno okrenula novi list, a o novom početku pre par dana obavestio nas je i Cvetković.

Pročitajte: RAZVOD Svetozara Cvetkovića i Jelene Đokić, mesecima ne žive zajedno! Otkrivamo kako su glumili sreću i zašto se porodica RASPALA

 

 

Naime, on je na društvenim mrežama objavio sliku na kojoj u vrlo prisnom odnosu pozira sa lepoticom Tenom Štivičić, što je medije i javnost navelo na zaključak da fotografiju glumca krasi ni manje ni više do nova emotivna partnerka Svetozara Cvetkovića. Komentar koji je glumac stavio ispod slike dodatno je uzburkao javnost:

- Šta ti je život. Tena i Cv kroz vreme - napisao je Svetković.

Pročitajte: Sveže razvedena glumica podelila prelepe vesti: Jelena Đokić objavila fotografiju trudničkog stomaka! (foto)

 

 

Instagra

Ipak, saznali smo da su Cvetković i Tena dugogodišnji prijatelji, te da je ona udata za slavnog škotskog glumca Daglasa Henshala

Evidentno je da će mnogo vode Savom morati da proteče dok nova emotivna partnerka Svetozara Cvetkovića ne postane nešto o čemu će glumac otvoreno govoriti bez tajnovitosti.

Komentari (0)

Loading