Celebrity News

Zajednička slika sa letovanja Gorana Bogdana i Jovane Stojiljković otkrila JEDAN DETALJ: Svi čestitaju (FOTO)

Veza Gorana Bogdana i Jovane Stojiljković cveta

Zajednička slika sa letovanja Gorana Bogdana i Jovane Stojiljković otkrila JEDAN DETALJ: Svi čestitaju (FOTO)

Da je veza Gorana Bogdana i Jovane Stojiljković dostigla divne razmere svedoče najnovije fotografije zaljubljenog para sa letovanja. Neko bi rekao da glumac i glumica odmaraju kao sav normalan svet, a njihov domaćih, koji je i autor pomenute slike reditelj Dalibor Matić napisao je da su mu u gostima konačno normalni ljudi. 

Pročitajte: Ni Jovani se ne sviđa: Goran Bogdan uzeo mašinicu i ošišao se do glave, da li vam je i dalje frajer? (FOTO)

Ata Images

 

Naime, Goran i Jovana kao i svake godine, otkako su potvrdili romansu, letuju u glumčevoj rodnoj Hrvatskoj što ni ovoga puta nije bio izuzetak. Na poziv dobrog prijatelja reditelja Matića i njegove supruge zaputili su se na primorje, gde uživaju  u komforu porodičnog doma svog domaćina, ukusnim specijalitetima, ali i dobrom razgovoru  najviše oko novih projekata.  

Pročitajte: Nakon vesti o pomirenju, Jovana Stojiljković prvi put o Goranu Bogdanu: Znam da sam subjektivna, ali...

Instagram

 

Slika koja je imala za cilj da zabeleži jedno lepo druženje zapravo je otkrila mnogo više i to da su Goran i njegova 11 mlađa koleginica zaljubljeni kao prvog dana, a spekuliše se da planiraju vezu i da ozakone uskoro. Osmesi na njihovim licima svakako govore više od reči i to koliko su skladni i usmereni jedno ka drugome.

 

Komentari (0)

Loading